Březen 22, 201114 r Autor Karle.LPG odkud jsi? Doporucil jsem bratrovi Landi Renzo ,tak si ho vybral ,ale nikde mu ho nechteji udelat a jedna firma nabidla Stach,druha se ani neozvala. Jednalo by se o Citroen C4 kupe . ( Nový cca 3 měsíce )Tak pokud by jste meli cas,poslal bych ho k Vam. No ten servis na Octavii by me tez zajimal.Udajne disponuji vsim potrebnym,tak zde hodlam referovat i pak.
Duben 21, 201114 r Autor Zdravím Skodovaky.Tak jsem prevzal Octavecku a poresil administravu a sdeluji ,ze mam tovarni Skodu Octavii II LPG. Pozdeji dodam i fotky. Je tam system Landi Renzo ,nadrz STAKO v rezerve a dva adaptery v radoby koženém váčku. Nádrž plynu ze Skoda Auto nebo kdo to delal byla plná :-) Benzinu tak 2 litry :-) Na palubni desce je ukazatel jak plynu ,v levem budiku . V pravem benzinu.Ukazatel plynu je misto teploty motoru u klasicke Octavie .Pokud jedete na plyn sviti tam zelena kontrolka velke tlakove nadoby na plyn. Teplota motoru je poresena,ze sviti modry teplomer pokud je vuz studeny a jakmile se zahreje a vse je v poradku ,tak zhasne a behem jizdy neni o teplote motoru pamatky.Jeidne,kdyby lezla teplota u klasickeho teplomeru do cerveneho pole,rozsviti se cervene. V palubnim pocitaci je moznost si zvolit sledovat teplotu oleje. Pokud zmacknete prepnuti na plyn u studeneho motoru,palubni pocitac napise,ze nelze a odkaze me at si prectu Manual Skoda. Jamile prepne na plyn ,nic necukne jen se na palubnim pocitaci objevi ,prepinam na plyn a rozsviti se ta zelena tlakova nadoba v levem budiku.
Duben 21, 201114 r Autor Plynová kráska : Omlouvam se zatim za nekvalitni foto,nafotim pozdeji lepe fotakem,takto jen orientacne prikladam tovární Škoda Octavia II LPG . Pokud někoho bude něco zajímat ,nafotím a zjistím,bude li to v mé moci .
Duben 21, 201114 r Tak hlavne at slouzi bez problemu ... docela by me pak zajimala prumerka na LPG... jestli to je jejich avizovanych 9,2l/100 km v kombinovanem provozu nebo se s tim da jezdit rozumneji
Duben 21, 201114 r Autor Ekim dlouhodobou spotrebu neznam ,ale mam ted najeto 274 Km a prumerna spotreba LPG je 8,2 l vcetne popojizdeni v zacpe na prumyslove a jizni spojce.Ale ja tomu neslapu na knedlik,ja ji koupil prave proto,at mam co nejlevnejsi provoz .I tak jsem nestasnemu bratrovi furt ujizdel co me vezl zpet Felicii. Problem je,ze pocitac to okamzite prepocitava,takze musi byt dlouhodoba spotreba at to nejak vypovida.Staci popojizdet po meste a uz je tam 12l .
Duben 21, 201114 r Tak jsi se konečně dočkal.Velka gratulace a přani at ti autičko dlouho a bez problemu slouži .Jinak doufam že nahodiš nějake poznatky až něco najedeš.
Duben 21, 201114 r Musím přiznat, že je to opravdu podařené. Akorát bych se ještě přimlouval za 2-3 fotky motor. prostoru a jako špekulant se ptám, jestli to má diagnostický konektor někde v kabeláži u ŘJ LPG a jak vypadá?
Duben 21, 201114 r Taky se přidávám ke gratulaci, chtelo to hodne trpelivosti. Moc se mi libi, jak je to vyresene, ze mas o celem systemu a dokonce i spotrebe LPG informace na origo palubni desce....palivomer je super. Zajimalo by me, jestli je motor opravdu nejak upraven pro lpg, jako jsem tu cetl, ze ma jine ventily atd...? je to tak? I to ze to mas pozinkovane az po montazi je urcite vyhoda. No celkove to vypada suprove a doufam, ze to tak i jezdi. Preju hodne bezproblemovych kilometru a levny plyn! :-)
Duben 21, 201114 r Autor Dekuji bittpower ke gratulaci,mam z auticka radost .Paul fotky motoru ,interieru i ostre fotakem udelam asi zitra ,osobne mohu rict,ze jsem se snazil precist co to je,ale tam je jen Made Italy a ze je Renzo vim jen z dokumentace.Jen nerozumim te druhe casti,ptas se me at vyfotim RJ nekde v motoru LPG? Manek tez dekuji,budu informovat,zatim jsem jen nasel vetu : Všechny upevnovaci mista a vsechny materialy jsou dimenzovany na co mozna nejvyssi bezpecnost.Jinak nic konkretniho.Mam dodatek k navodu obsluze podobny servisni knizce,nektere stranky namatkove prikladam ke shlednuti. Nicmene jak si vyhrali s palubkou ,tak asi jo. Ja jsem to takhle vubec necekal sofistikovane.
Duben 22, 201114 r Tak i ja gratuluji.Vypadá to fakt pěkně.Ten ukazatel paliva je taky super.Pak napiš jestli to odpovida skutečnosti.Třeba jestli jak ti ukazuje půl nádrže,tak jestli tam ta půlka je.
Duben 22, 201114 r jojo origo zástavba je origo zástavba, fakt to mají dobře vykoumané na té palubce a líbí se mi to . Zůstává však otázkou jak se poperou ze servisem a event.problémy, ikdyž ty ti samo vůbec nepřeji, takže hodně šťastných a bezproblémových kilometrů
Duben 22, 201114 r Autor Zdravim komunito ,na zadost Paula prikladam jeste fotky motoru LPG a nadrz v kufru a palubni deska s informacemi vcetne modre a zelene kontrolky,teplomer a plyn v ostrych fotkach. Co se tyce poznatku,jede krasne .Na dalnicich se spotreba dostava pod 7 l na 100 km,ale pokud jezdim i po Praze pohybuje se mimo zacpy prumer 8 ,v zacpach odpovida prumer 9,2 az 9,3 . Delsi spotrebu musim vypocitat,nebot pocitac si pamatuje jen tu posledni cestu,kterou pocita,pokud se jeste nekde nenastavuje. Dnes jsem poprve tankoval,nasrouboval adapter,trochu se toho bal,ale bylo to za chvilku a bez problemu.Nadrz stojan vypla,ale na rozdil od Felicie (Lovtec) me ta, nic nevrcelo .Zatim jsem moc spokojen a dlouhodobou spotrebu dam vedet casem ,prijdu i s poznatky ze servisu a servisnich prohlidek.
Duben 23, 201114 r Autor Dusane 387 000 Kc konecna cena vcetne original tazne zarizeni ze Skoda Auto (12OOO Kc s predpripravou ve vyrobe ) .V cene je i Construkt 7500 Kc. Priplatek za cernou barvu 11 600 Kc. ( Bila,modra,cervena by byly zadarmo ) Je to Skoda Octavia Prima s akcni vybavou elektricka okna,elektricka vyhrivana zrcatka,dalkovy central,palubni pocitac ,ASR, airbagy ridice ,spoluzdce a bocni (nema hlavove) .Klimatice.Vic me z hlavy nenapada.Asi pak jeste blbosti,ktere nikoho nezajimaji ( sitovy program,delena sedadla atd.) Motor 1.6 MPI 75 kw Euro 5
Duben 23, 201114 r Zdravím. Jestli máte zájem o Octavii Tour s LPG, podívejte se na polské stránky Škoda auto. Cena je + - stejná jako jako v ČR a poláci mají lepší základní výbavu. A teď to přijde.........LPG dávají zdarma jako bonus. Takže cena celkem cca 310000,- + - . A teď mudrujte.
Duben 23, 201114 r Autor V Polsku jsem to chtel Jansta koupit.Je to oficialni prestavba dealera,ale ne tovarni zastavba.Delaji i motory TSI,ktere se v CR boji delat. No nic uz me nejaky prejici spoluobcan ukradl antenu .
Duben 24, 201114 r to není, ale rozhodně to nebude tal vychytané na budíkách a s plnícím hrdlem pod víkem pro beneli
Duben 24, 201114 r Autor Tak uz me pomohli spoluobcane s mentalitou lokaju od vsech 4 ozdobných poklic a vcera antenního prutu "shark". Škoda 6800 Kc . Parada . Jinak vuz jezdi krasne.Tak premyslim,zda problem neni v cerne barve nebo co tak vadi.
Duben 24, 201114 r Autor Bittpower fakt jsem si myslel,ze uz jsme 22 let po revoluci ponekud dal .Zajimalo by me co to je za lidi,kdyz zdejsi komunita me poprala stesti s novym vozem,jako bych popral i ja Vam. Nicmene rad zde sdilim sve dojmy na stejne tema LPG.
Duben 26, 201114 r Hej když už ti to pomalu rozkrádají, nechceš z toho ještě trochu vytěžit a prodat mě "panel přístrojů-budíky + ten přepinač LPG"? Přemýšlej nad tím rychle, než ti to někdo šlohne....ode mě máš jistou aspoň nějakou tu korunu :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.