tondas2 Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Vazeni dnes jsem nasel novy problem u me fabky kdyz jedu a pridam plyn pak uberu tak slisim takove kovove cvakani .Kdyz auto stoji v garazi v klidu a houpu s nim dopredu a dozadu tak to je slyset taky.co to tak muze byt podotykam ze stabilizator mam meneny pred 2mesici a loziska v kolech asi 3 tydny.co ja jeste budu muset vymenit abych mohl v klidu jezdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavian Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Vazeni dnes jsem nasel novy problem u me fabky kdyz jedu a pridam plyn pak uberu tak slisim takove kovove cvakani .Kdyz auto stoji v garazi v klidu a houpu s nim dopredu a dozadu tak to je slyset taky.co to tak muze byt podotykam ze stabilizator mam meneny pred 2mesici a loziska v kolech asi 3 tydny.co ja jeste budu muset vymenit abych mohl v klidu jezdit? Nazdar, co takhle uchyceni výfukového potrubí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 ne myslim ze te to ulozeni tlumice delalo mi to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 25. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 No ranno zalezu do garaze a pujdu to zjistovat tohle me ale opravdu nenepadlo ale jeste jeden poznatek je obcas citit zapach gumy .Vlezu pod to a dam zitra vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 No ranno zalezu do garaze a pujdu to zjistovat tohle me ale opravdu nenepadlo ale jeste jeden poznatek je obcas citit zapach gumy .Vlezu pod to a dam zitra vedet. a ten smrad gumy je cítit u levého zadního kola (řidičova starna) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 JO zda se ze z teto strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 tak jsem byl pod autem ale vyfukove potrby at s nim lomcuju jak chci tak ani hlasek.Tak ted opravdu nevim ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkArt Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 ja to slyšel taky . něco podobného ale v zimě a byl problém s vejfukem že pomaličku ale jistě korodoval a jeden plášt byl již dost zrezlý a smrdělo to jako když se pálí guma ale nepřšel sem taky proč to smrdí i když se to tu řešilo ale bez žádné kladné reakce, tak sem to jen obouchal od rzi a připravil se že to bude chtít nový vejfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Zapach u leveho zadniho kola je normalni. Je to neco z vyfukem a delala mi to stara Felda i soucasna Fabka (2.0Mpi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 ja to slyšel taky . něco podobného ale v zimě a byl problém s vejfukem že pomaličku ale jistě korodoval a jeden plášt byl již dost zrezlý a smrdělo to jako když se pálí guma ale nepřšel sem taky proč to smrdí i když se to tu řešilo ale bez žádné kladné reakce, tak sem to jen obouchal od rzi a připravil se že to bude chtít nový vejfuk. Smrad v zimě bývá od vypalující se soli z výfuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 tondas2: nemuze to byt vube v prevodovce/klouby??? Delalo mi to na audine, ktera mela ale 120.000km... pri jizde jsem pridal plyn - pak ubral a bylo slyset kovove cvaknuti... stejne to bylo pri zarazene rychlosti u stojiciho auta - pri pohupovani Jen napad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 tak vazeni pratele mam rozuzleni tohoto problemu .Navstivil jsem autorizovany servis kde prejimaci technik me ubezpecil ze to je od vyfuku a ze muzu s tim jet az k mori.Ale moje povaha mi nedala a kontaktoval jsem znameho taky z autorizovaneho servisu ktery hledalaz nasel po vymene lozisek v prednich kolech kde se meni i ty stredove matice je samozrejme daly nove a on je to asi šmejd protoze se te jedne matici ulomily zajistovaci jazycky a ona se potvora povolila.Tak se na matici udelali zarezy rozehnuli cela matice namazala lepidlem Loctite zatahla a je to TICHO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Takže jsi měl povoleniou středovou matku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondas2 Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 YES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 A tos ji zalepil vterinovkou???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Loctite dela lepidla na srouby a na loziska, drzi to jak cert. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.