Publikováno Červen 25, 200619 r Vazeni dnes jsem nasel novy problem u me fabky kdyz jedu a pridam plyn pak uberu tak slisim takove kovove cvakani .Kdyz auto stoji v garazi v klidu a houpu s nim dopredu a dozadu tak to je slyset taky.co to tak muze byt podotykam ze stabilizator mam meneny pred 2mesici a loziska v kolech asi 3 tydny.co ja jeste budu muset vymenit abych mohl v klidu jezdit?
Červen 25, 200619 r Vazeni dnes jsem nasel novy problem u me fabky kdyz jedu a pridam plyn pak uberu tak slisim takove kovove cvakani .Kdyz auto stoji v garazi v klidu a houpu s nim dopredu a dozadu tak to je slyset taky.co to tak muze byt podotykam ze stabilizator mam meneny pred 2mesici a loziska v kolech asi 3 tydny.co ja jeste budu muset vymenit abych mohl v klidu jezdit? Nazdar, co takhle uchyceni výfukového potrubí.
Červen 25, 200619 r Autor No ranno zalezu do garaze a pujdu to zjistovat tohle me ale opravdu nenepadlo ale jeste jeden poznatek je obcas citit zapach gumy .Vlezu pod to a dam zitra vedet.
Červen 25, 200619 r No ranno zalezu do garaze a pujdu to zjistovat tohle me ale opravdu nenepadlo ale jeste jeden poznatek je obcas citit zapach gumy .Vlezu pod to a dam zitra vedet. a ten smrad gumy je cítit u levého zadního kola (řidičova starna) ?
Červen 26, 200619 r Autor tak jsem byl pod autem ale vyfukove potrby at s nim lomcuju jak chci tak ani hlasek.Tak ted opravdu nevim ????
Červen 26, 200619 r ja to slyšel taky . něco podobného ale v zimě a byl problém s vejfukem že pomaličku ale jistě korodoval a jeden plášt byl již dost zrezlý a smrdělo to jako když se pálí guma ale nepřšel sem taky proč to smrdí i když se to tu řešilo ale bez žádné kladné reakce, tak sem to jen obouchal od rzi a připravil se že to bude chtít nový vejfuk.
Červen 26, 200619 r Zapach u leveho zadniho kola je normalni. Je to neco z vyfukem a delala mi to stara Felda i soucasna Fabka (2.0Mpi).
Červen 27, 200619 r ja to slyšel taky . něco podobného ale v zimě a byl problém s vejfukem že pomaličku ale jistě korodoval a jeden plášt byl již dost zrezlý a smrdělo to jako když se pálí guma ale nepřšel sem taky proč to smrdí i když se to tu řešilo ale bez žádné kladné reakce, tak sem to jen obouchal od rzi a připravil se že to bude chtít nový vejfuk. Smrad v zimě bývá od vypalující se soli z výfuku.
Červen 28, 200619 r tondas2: nemuze to byt vube v prevodovce/klouby??? Delalo mi to na audine, ktera mela ale 120.000km... pri jizde jsem pridal plyn - pak ubral a bylo slyset kovove cvaknuti... stejne to bylo pri zarazene rychlosti u stojiciho auta - pri pohupovani Jen napad...
Červen 28, 200619 r Autor tak vazeni pratele mam rozuzleni tohoto problemu .Navstivil jsem autorizovany servis kde prejimaci technik me ubezpecil ze to je od vyfuku a ze muzu s tim jet az k mori.Ale moje povaha mi nedala a kontaktoval jsem znameho taky z autorizovaneho servisu ktery hledalaz nasel po vymene lozisek v prednich kolech kde se meni i ty stredove matice je samozrejme daly nove a on je to asi šmejd protoze se te jedne matici ulomily zajistovaci jazycky a ona se potvora povolila.Tak se na matici udelali zarezy rozehnuli cela matice namazala lepidlem Loctite zatahla a je to TICHO.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.