Přejít na obsah

BÍLÁ PEARL vs. BÍLÁ CANDY

milans14

Doporučené příspěvky

Zdravím,

víte někdo jaký je mezi těmi to barvami optický rozdíl ??Mám v konfigurároru R. Atractive v této barvě a zajímal by mě jestli má někdo zkušenost jak tato barva vypadá ve zkutečnosti.Díval jsem se i na konfig. Scout, ale tam ta barva na výběr není.Nevíte jestli jde objednat?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

díky za "nakopnutí" už jsem to našel - ten rozdíl tam je velký ta "perla" opravdu svítí.Nic méně zabrousil jsem zpět na barvy a přišla moje žena a povídá: juknem se spolu ještě na barvy, tak to prohlížíme a ona říká-tahle vypadá dobře,pak ta taky nevypadá zle, atd.

A jak to dopadlo? BÍLÁ PEARL,ZELENÁ HIGHLAND,ZELENÁ AGAVE,ROSSO BRUNELLO,ČERVENÁ HOTCHILLI a ORANŽOVÁ CAYENNE. Tak to sem sám zvědav jak tohle nakonec dopadne. Je fakt,že všechny tyto barvy jsou zajímavé.

Odkaz ke komentáři

Já bych se rozhodoval jinak. Máte garáž?? Máte nenechave sousedy?? Nebo parkujete někde kde se často skrabou auta?? Jestli máte garáž a jezdíte jen někam kde se autu moc neskrabne tak bych volil perlu, protoze nevím jak by to bylo s případným lakovanim, ale řekl bych že to možná bude problém.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

no-garáž máme cca 40 m. od paneláku.Jinak s auto běžně používáme na nákupy,tudíž parkování před nákupními centry, u nás na náměstí,návštěvy u známých - taktéž sídliště (je fakt že toho místa tam moc není),prostě běžný život.

Máš určitě pravdu s tím,že v případě nějakého "škrábanečku" by mohl vyvstat problém s dolakováním.Jinak se rozhodujeme mezi ATRACTIVE a SCOUTEM. Jedním očkem také pokukuju po YETI, ale vzhledem k tomu,že mám manželku na vozíku tak nevím jak by to bylo s případným nasedáním a vysedáním.(výška vozu).Roomster máme vyzkoušený,tam je to v pohodě.

Odkaz ke komentáři

• o 5 měsíců později...

Také se přidám, při koupi našeho R jsme trochu premýšleli nad barvou a nakonec jsme zvolili bílou Candy. Jednak se nám líbí bílá auto a za druhé praktičnost bílé a případné lakování škrábanců apod... Jinak Scout v bílé - PECKA.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...