milans14 Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Zdravím, víte někdo jaký je mezi těmi to barvami optický rozdíl ??Mám v konfigurároru R. Atractive v této barvě a zajímal by mě jestli má někdo zkušenost jak tato barva vypadá ve zkutečnosti.Díval jsem se i na konfig. Scout, ale tam ta barva na výběr není.Nevíte jestli jde objednat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 mrkni do sekce moje fabia 2 jeden člen tu má perlovou, je to trošku velký rozdíl. jedna je klasická a druhá perlova. pohledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 2. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Zdravím, díky za "nakopnutí" už jsem to našel - ten rozdíl tam je velký ta "perla" opravdu svítí.Nic méně zabrousil jsem zpět na barvy a přišla moje žena a povídá: juknem se spolu ještě na barvy, tak to prohlížíme a ona říká-tahle vypadá dobře,pak ta taky nevypadá zle, atd. A jak to dopadlo? BÍLÁ PEARL,ZELENÁ HIGHLAND,ZELENÁ AGAVE,ROSSO BRUNELLO,ČERVENÁ HOTCHILLI a ORANŽOVÁ CAYENNE. Tak to sem sám zvědav jak tohle nakonec dopadne. Je fakt,že všechny tyto barvy jsou zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Příjemné starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 zelená highland je extrémně náročná na údržbu a jakmile se zapráší, je to bohužel peklo. moc bych nedoporučoval ani agave, podle mě roomsteru nesluší - je dost podobná olive, tzn. hodně nevýrazná. ale třeba se vám bude líbit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 3. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Zdravím, no-já si myslím,že s těmi odstíny té zelené to nebude až tak žhavé - zelenou nemusíme ani jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Jsem pro bílou perlovou. Měl jsem jí na felicii a JE TO OPRAVDU NÁDHERNÁ BARVA. Na sluníčku jde trošičku do takové ledově namodralé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 3. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Já si také myslím,že Roomster v bílé pearl v kombinaci se skly SUNSET a panoramatickou střechou by vůbec nemusel vypadat špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Já bych se rozhodoval jinak. Máte garáž?? Máte nenechave sousedy?? Nebo parkujete někde kde se často skrabou auta?? Jestli máte garáž a jezdíte jen někam kde se autu moc neskrabne tak bych volil perlu, protoze nevím jak by to bylo s případným lakovanim, ale řekl bych že to možná bude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 3. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Zdravím, no-garáž máme cca 40 m. od paneláku.Jinak s auto běžně používáme na nákupy,tudíž parkování před nákupními centry, u nás na náměstí,návštěvy u známých - taktéž sídliště (je fakt že toho místa tam moc není),prostě běžný život. Máš určitě pravdu s tím,že v případě nějakého "škrábanečku" by mohl vyvstat problém s dolakováním.Jinak se rozhodujeme mezi ATRACTIVE a SCOUTEM. Jedním očkem také pokukuju po YETI, ale vzhledem k tomu,že mám manželku na vozíku tak nevím jak by to bylo s případným nasedáním a vysedáním.(výška vozu).Roomster máme vyzkoušený,tam je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Tak za mě je to buď bílej Scout a nebo sahara scout:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milans14 Vloženo 4. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Zdravím, asi jsi měl na mysli - SAFARI-SCOUT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 přesně myslel jsem safari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Abbi Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 Také se přidám, při koupi našeho R jsme trochu premýšleli nad barvou a nakonec jsme zvolili bílou Candy. Jednak se nám líbí bílá auto a za druhé praktičnost bílé a případné lakování škrábanců apod... Jinak Scout v bílé - PECKA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 3. Září 2011 Sdílet Vloženo 3. Září 2011 jj,bílá je taky moc pěkná ovšem perlová bude asi ještě lepší-bohužel u žádné škodovky jsem ji ještě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.