Publikováno Březen 1, 201114 r Zdravím, víte někdo jaký je mezi těmi to barvami optický rozdíl ??Mám v konfigurároru R. Atractive v této barvě a zajímal by mě jestli má někdo zkušenost jak tato barva vypadá ve zkutečnosti.Díval jsem se i na konfig. Scout, ale tam ta barva na výběr není.Nevíte jestli jde objednat? Díky
Březen 1, 201114 r mrkni do sekce moje fabia 2 jeden člen tu má perlovou, je to trošku velký rozdíl. jedna je klasická a druhá perlova. pohledej.
Březen 2, 201114 r Autor Zdravím, díky za "nakopnutí" už jsem to našel - ten rozdíl tam je velký ta "perla" opravdu svítí.Nic méně zabrousil jsem zpět na barvy a přišla moje žena a povídá: juknem se spolu ještě na barvy, tak to prohlížíme a ona říká-tahle vypadá dobře,pak ta taky nevypadá zle, atd. A jak to dopadlo? BÍLÁ PEARL,ZELENÁ HIGHLAND,ZELENÁ AGAVE,ROSSO BRUNELLO,ČERVENÁ HOTCHILLI a ORANŽOVÁ CAYENNE. Tak to sem sám zvědav jak tohle nakonec dopadne. Je fakt,že všechny tyto barvy jsou zajímavé.
Březen 2, 201114 r zelená highland je extrémně náročná na údržbu a jakmile se zapráší, je to bohužel peklo. moc bych nedoporučoval ani agave, podle mě roomsteru nesluší - je dost podobná olive, tzn. hodně nevýrazná. ale třeba se vám bude líbit.
Březen 3, 201114 r Autor Zdravím, no-já si myslím,že s těmi odstíny té zelené to nebude až tak žhavé - zelenou nemusíme ani jeden.
Březen 3, 201114 r Jsem pro bílou perlovou. Měl jsem jí na felicii a JE TO OPRAVDU NÁDHERNÁ BARVA. Na sluníčku jde trošičku do takové ledově namodralé.
Březen 3, 201114 r Autor Já si také myslím,že Roomster v bílé pearl v kombinaci se skly SUNSET a panoramatickou střechou by vůbec nemusel vypadat špatně.
Březen 3, 201114 r Já bych se rozhodoval jinak. Máte garáž?? Máte nenechave sousedy?? Nebo parkujete někde kde se často skrabou auta?? Jestli máte garáž a jezdíte jen někam kde se autu moc neskrabne tak bych volil perlu, protoze nevím jak by to bylo s případným lakovanim, ale řekl bych že to možná bude problém.
Březen 3, 201114 r Autor Zdravím, no-garáž máme cca 40 m. od paneláku.Jinak s auto běžně používáme na nákupy,tudíž parkování před nákupními centry, u nás na náměstí,návštěvy u známých - taktéž sídliště (je fakt že toho místa tam moc není),prostě běžný život. Máš určitě pravdu s tím,že v případě nějakého "škrábanečku" by mohl vyvstat problém s dolakováním.Jinak se rozhodujeme mezi ATRACTIVE a SCOUTEM. Jedním očkem také pokukuju po YETI, ale vzhledem k tomu,že mám manželku na vozíku tak nevím jak by to bylo s případným nasedáním a vysedáním.(výška vozu).Roomster máme vyzkoušený,tam je to v pohodě.
Září 3, 201113 r Také se přidám, při koupi našeho R jsme trochu premýšleli nad barvou a nakonec jsme zvolili bílou Candy. Jednak se nám líbí bílá auto a za druhé praktičnost bílé a případné lakování škrábanců apod... Jinak Scout v bílé - PECKA.
Září 3, 201113 r jj,bílá je taky moc pěkná ovšem perlová bude asi ještě lepší-bohužel u žádné škodovky jsem ji ještě neviděl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.