Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Byl bych moc rád, kdyby mi někdo pomohl s konfigurací radia Blues - potřebuji aktivovat Aux. Jsem z Brna.

Upraveno od Rychnak

• 1 měsíc později...

Zdravím. Pokud Vám nenaběhne Aux po 2. stlačení tlačítka CD tak máte špatný software. V servisu Vám to opraví. Měl jsem to samé. Jinak po zkušenostech bych Blues nejradši vyhodil, ale někomu na hlavu.

Toto rádio je fakt bídné co se týká příjmu signálu.

I po městě hrají stanice mono a mimo město o tom ani nemluvím.

Z CD to hraje OK. Nejde mi na rozum, že někdo si riskuje pověst jako je Škoda s rádiem s takhle mizernou citlivostí.

Budu rád, když mi odpovíte co si o Blues myslíte.

Děkuji

• 2 měsíce později...

mam toto radio a co sa tyka citlivosti signalu je to totalny shit...

mimo mesta to sumi v podstate stale

• 3 týdny později...

Bohužel musím souhlasit autoradio má opravdu mizernou citlivost já posllouchám většinou čr1 která má dost silný signál a radio dost často vypadává. Auto mám teprve dva měsice a jsem sním nad míru spokojen ale vada na kráse je to radio ptoto vážně uvažuji o výměně.

• 1 měsíc později...

Mně v garáži skoro vůbec nehraje, jinak občas zašumí a ztrácí signál :( ... a přitom je to radio za hříšné prachy!!

• 3 týdny později...

Pokud Vám nenaběhne Aux po 2. stlačení tlačítka CD tak máte špatný software. V servisu Vám to opraví.

Mam podobny problem, po druhom stlaceni CD jednoducho nic neurobi. V mojej vybave Octavia Tour, tam Aux zrejme zablokovali zamerne. Viem si ho tam zozadu zapojit sam, no potrebujem odblokovat SW samotneho radia. Myslite, ze mi to spravia v autorizovanom servise, ci dokonca v ramci zaruky? Resp. mate nejake tipy na servis?

Diky

• 1 měsíc později...

Asi odpovídám již pozdě, ale přeci :) . V autorizovaném ŠKODA servisu by Vám to měli přehrát. Pokud máte vyvedený aux a nefunguje Vám to z rádia tak by Vám to měli bezplatně opravit.

Snad Vám to pomůže. Mějte se fajn.

• 4 měsíce později...

Mám dotaz , v O2 Tour mám toto rádio a 8 reproduktorov , kvalitu zvuku hodnotiť nejdem , ani príjem , väčšinou idem CD a to mi vyhovuje , nie som do toho žiadny fajnšmeker . Mám ale CD zo svojím výberom skladieb napálené , a proste na niektorú pesničku príde , snaží sa ju načítať ale neprehrá ju a ide ďalej , zrovna sú to tie najlepšie pesničky . Neviete poradiť kde môže byť chyba alebo nemá niekto skúsenosť? ďakujem

nik ?

A není náhodou ta skladba v jiném formátě než mp3?

všetky sú práve mp3

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.