Rychnak Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 (editace) Byl bych moc rád, kdyby mi někdo pomohl s konfigurací radia Blues - potřebuji aktivovat Aux. Jsem z Brna. Editováno: 1. Březen 2011, autor: Rychnak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob 27 Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Zdravím. Pokud Vám nenaběhne Aux po 2. stlačení tlačítka CD tak máte špatný software. V servisu Vám to opraví. Měl jsem to samé. Jinak po zkušenostech bych Blues nejradši vyhodil, ale někomu na hlavu. Toto rádio je fakt bídné co se týká příjmu signálu. I po městě hrají stanice mono a mimo město o tom ani nemluvím. Z CD to hraje OK. Nejde mi na rozum, že někdo si riskuje pověst jako je Škoda s rádiem s takhle mizernou citlivostí. Budu rád, když mi odpovíte co si o Blues myslíte. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radmont Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 mam toto radio a co sa tyka citlivosti signalu je to totalny shit... mimo mesta to sumi v podstate stale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Bohužel musím souhlasit autoradio má opravdu mizernou citlivost já posllouchám většinou čr1 která má dost silný signál a radio dost často vypadává. Auto mám teprve dva měsice a jsem sním nad míru spokojen ale vada na kráse je to radio ptoto vážně uvažuji o výměně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 29. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Mně v garáži skoro vůbec nehraje, jinak občas zašumí a ztrácí signál ... a přitom je to radio za hříšné prachy!! 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borgo Vloženo 19. Září 2011 Sdílet Vloženo 19. Září 2011 Pokud Vám nenaběhne Aux po 2. stlačení tlačítka CD tak máte špatný software. V servisu Vám to opraví. Mam podobny problem, po druhom stlaceni CD jednoducho nic neurobi. V mojej vybave Octavia Tour, tam Aux zrejme zablokovali zamerne. Viem si ho tam zozadu zapojit sam, no potrebujem odblokovat SW samotneho radia. Myslite, ze mi to spravia v autorizovanom servise, ci dokonca v ramci zaruky? Resp. mate nejake tipy na servis? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob 27 Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 Asi odpovídám již pozdě, ale přeci . V autorizovaném ŠKODA servisu by Vám to měli přehrát. Pokud máte vyvedený aux a nefunguje Vám to z rádia tak by Vám to měli bezplatně opravit. Snad Vám to pomůže. Mějte se fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Mám dotaz , v O2 Tour mám toto rádio a 8 reproduktorov , kvalitu zvuku hodnotiť nejdem , ani príjem , väčšinou idem CD a to mi vyhovuje , nie som do toho žiadny fajnšmeker . Mám ale CD zo svojím výberom skladieb napálené , a proste na niektorú pesničku príde , snaží sa ju načítať ale neprehrá ju a ide ďalej , zrovna sú to tie najlepšie pesničky . Neviete poradiť kde môže byť chyba alebo nemá niekto skúsenosť? ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 nik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjotruch Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 A není náhodou ta skladba v jiném formátě než mp3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 všetky sú práve mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.