Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj lidi premyslim o vymene radia za columbus. Dejte nejaky typy jake mate zkusenosti a kde a zakolik vam to delali!! :help:

přečti si jedno velké téma zde na foru at víš do čeho jdeš.... podle roku výroby nutná výměna gateway, jednotky parkovacích senzorů pro zobrazení, nakodování všeho, správný firmware...

• Autor

Tak to kazdopadne s tebou souhlasim spis mi jde o to kdo to tuto sluzbu nabizi a za kolik .

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

orientačně

výměna za RNS 510 - 300,-

interiérová anténa gps 500,-

gateway výměna nakódování 300,-

gateway 800-1200,-

přepojení zadních PDC 800,-

jednotka pdc fl od 1000,-

atd.

Zkus Honza72, cenovka kolem 15 tis., koupil jsem nepoužitý, poslední model, žádná lapka

Columbuse doporučuji, jen pozor na ty vykradené z aut. Údajně jsou schopni je v autorizovaných servisech zabavit. Myslím, že je lepší si připlatit za alespoň minimální záruku. Navíc má člověk dobrý pocit, že to nepodporuje.

Upraveno od petamoravec

to že není ukradená z auta neznamená že je čistá

• 2 týdny později...

sice to není na co se ptáš, ale včera jsem náhodou narazil na tohle. Určitě to stojí za prostudování. Na O II je na to pouze potřeba dokoupit rámeček aby to pasovalo. Najdi si to i na YouTube, tam to někdo předvádí v akci, docela se mi to líbí.

...http://www.elcar.cz/k-vestavbe/1064-zenec-ze-nc2010-navigace-volkswagen-seat--koda.html

sice to není na co se ptáš, ale včera jsem náhodou narazil na tohle. Určitě to stojí za prostudování. Na O II je na to pouze potřeba dokoupit rámeček aby to pasovalo. Najdi si to i na YouTube, tam to někdo předvádí v akci, docela se mi to líbí.

...http://www.elcar.cz/k-vestavbe/1064-zenec-ze-nc2010-navigace-volkswagen-seat--koda.html

Je to čína, dá se sehnat okolo 7 tis.(DealExtreme atd.) podle mých informací ovšem neumí komunikovat s park. senzory a maxidotem. Takže k ničemu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.