lipan-pan Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Zdravím ve spolek. Měl bych otázku pro ty, co montovali vzpěry Magnet Marelli. Jak se chovají po nějaké době? Po 12letech mi ty vzpěry odešly, a chci koupit nové. Narazil jsem na eshop,kde za ně chtěj 350kč, a na Mro auto asi 200kč. Na cc autodíly mají stejnými písmeny (C) na konci čísel označeno vícero čísel. A teď babo raď, které jsou originál.Poradí zkušení uživatelé? Dík všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipan-pan Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Opět zdravím. Nakonec jsem je poslal p.Gorčákovi do Bílova. Tak uvidíme. Na nějakém jiném fóru ho chválili . Až přijdou po repasi - dám vědět. Hezký den všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipan-pan Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Opět zdravím, vzpěry jsem měl za tři dny hotové.S hodou okolností jsem jel do Bílovce s vnukem do špitálu (z Klimkovic), tak jsem to měl jak se říká při cestě. Opět krásně otevírají.Nechal jsem trochu přidat na tlaku(k vůli nákupu).Stačí jen trochu prstem a vyjedou na horu. Zatím je to 2 měsíce a šlapeto. tak se uvidí, jak dlouho. Hezký den všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 29. Květen 2017 Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Kolik ten repas stál? Oplatí se to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipan-pan Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Zdravím, stálo to 300kč, a ještě mi je hned nasadil. Zatím nejsou problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2017 Jo krátký čas jsou všechny dobré,zhruba po roce některé povolí. Však uvidíš. Přeji ti at vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipan-pan Vloženo 4. Ledna Sdílet Vloženo 4. Ledna Opět zdravím. Tak ty repasované vzpěry kufru(o kterých jsem psal dříve) výdrž 6 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.