Březen 15, 20178 r Zdravím ve spolek. Měl bych otázku pro ty, co montovali vzpěry Magnet Marelli. Jak se chovají po nějaké době? Po 12letech mi ty vzpěry odešly, a chci koupit nové. Narazil jsem na eshop,kde za ně chtěj 350kč, a na Mro auto asi 200kč. Na cc autodíly mají stejnými písmeny (C) na konci čísel označeno vícero čísel. A teď babo raď, které jsou originál.Poradí zkušení uživatelé? Dík všem
Březen 17, 20178 r Opět zdravím. Nakonec jsem je poslal p.Gorčákovi do Bílova. Tak uvidíme. Na nějakém jiném fóru ho chválili . Až přijdou po repasi - dám vědět. Hezký den všem.
Květen 29, 20178 r Opět zdravím, vzpěry jsem měl za tři dny hotové.S hodou okolností jsem jel do Bílovce s vnukem do špitálu (z Klimkovic), tak jsem to měl jak se říká při cestě. Opět krásně otevírají.Nechal jsem trochu přidat na tlaku(k vůli nákupu).Stačí jen trochu prstem a vyjedou na horu. Zatím je to 2 měsíce a šlapeto. tak se uvidí, jak dlouho. Hezký den všem
Červenec 16, 20178 r Jo krátký čas jsou všechny dobré,zhruba po roce některé povolí. Však uvidíš. Přeji ti at vydrží.
Leden 4, 20241 r Opět zdravím. Tak ty repasované vzpěry kufru(o kterých jsem psal dříve) výdrž 6 let.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.