trumen Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Zdravim , potrebuju vymenit na oktavce 1.9 tdi 81Kw přepínací ventil klapky saciho potrubi , nevite nekdo kde je ten ventil presne ulozenej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Myslíš N239? To je ventil na chcípací klapku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 (editace) Schéma je sice krásné, ale kde je v reálu ta klapka včetně ventilu umístěná, z toho nepozná nikdo. Editováno: 4. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Kdybych měl po ruce schema z DP tak to sem nahodím, ale v práci jsem byl schopen nahodit jen to co jsem sem dal. Bral jsem to tak, že když půjde po hadičkách, tak to najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trumen Vloženo 4. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 (editace) Dobry už sem ten ventil našel ;-) Editováno: 4. Březen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Netuší někdo pod čím najdu například na skoda-dily.cz podtlakový ovladač škrtící klapky? Mám protrženou membránu jinak vše funguje. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.