Richiis Vloženo 20. Červen 2013 Vloženo 20. Červen 2013 (editace) Ten flek sundáš technickým benzínem Co takhle doladit zadek koncovkou, přímo od škody z originálního příslušenství? Editováno: 20. Červen 2013, autor: Richiis Citovat
petrjanik Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Vloženo 6. Listopad 2013 .. tak a můžeme nuceně do servisu .. soused couval a netrefil se nebo vlastně trefil .. snad jde jen o plechy .. Citovat
petrjanik Vloženo 6. Listopad 2013 Autor Vloženo 6. Listopad 2013 holt zas jeden co už nemá za volantem co dělat .. 70 letý s třesavkou v rukách .. všechno sepsaný, necuká se .. ale pojišťovnu má Slavia a jak na netu čtu, mám se na co těšit .. snad budu mít štěstí a bude to rychle vyřešeno .. Citovat
petrjanik Vloženo 7. Listopad 2013 Autor Vloženo 7. Listopad 2013 tak na pojišťovnu viníka zaslány 2 emaily s doklady, zanechán na sebe telefonický kontakt .. a den pryč a ticho po pěšině .. jen když jsem to chtěl předat na místní pobočku, baba nikde a po telefonu "prej, že likvidátor dojde tak po týdnu", "co bych jako chtěl, aby přišel hned?" .. dal jsem dotaz na svou pojišťovnu, zda to nevyřešit přes havarijko (kvůli rychlosti) a neuběhly ani 3 hodiny a už telefonát, zda to dobře pochopili, že jsem poškozený, ale že není problém jen si musím zaplatit spoluúčast .. tak jsem naťuknul Škoda servis, jak to odhadují a dle fotek prý zhruba na 16 tis. .. no to by mě zajímalo, co vše by měnili, na tak moc se mi to nezdá .. asi zajdu za sousedem, ať si připraví 3,5 tis. na spoluúčast a nechám opravit, ať si to pak tahá od své pojišťovny sám .. Citovat
petrjanik Vloženo 4. leden 2014 Autor Vloženo 4. leden 2014 tak po měsíci bylo auto opraveno .. pojišťovna nakonec zaplatila víc než šikovný opravář potřeboval .. zároveň jsme dosáhli pěkných kilometru, takže už máme s Roomstrem 30 tis. km .. Citovat
petrjanik Vloženo 17. Duben 2014 Autor Vloženo 17. Duben 2014 tak dnes po 18 měsících, ale jen 10 tis. km absolvována výměna oleje a filtru s kontrolou drhnutí brzd .. a doporučena jejich výměna s dodatkem, že je otázka času kdy se "rozpadnou" .. co by jste doporučili? nějaké odzkoušené kombinace kotoučů a značek? přeci jen jich je více a cenový rozptyl taky docela slušný .. předpokládám, že si sám seženu a nechám si pak jen namontovat, zázemí na to nemám Citovat
HjM Vloženo 19. Duben 2014 Vloženo 19. Duben 2014 Zkus se podívat na: http://www.cc-autodily.cz/ Jestli tam nemají originální kotouče a destičky za pěknou cenu. Bral bych buď to, nebo třeba ATE nebo Brembo. Osobně mám na Fábii ATE kotouče i destičky a na druhém autě Brembo kotouče i destičky a spokojenost. Jinak tady mají dobré ceny: http://www.autorozvody.cz/ Co mi tehdy říkali v autorizáku, tak Škodovka dává ve výrobě brzdy od ATE, nevím jak teď. ATE dává v prvovýrobě třeba i Volvo. Takže u toho originálu od Škodovky bude výrobce taky ATE. Citovat
petrjanik Vloženo 22. Duben 2014 Autor Vloženo 22. Duben 2014 tak nakonec zvažuji tuto kombinaci .. kotouče .. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0615301-predni-brzdovy-kotouc-256x22mm-zimmermann-5398.html destičky .. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/jzw698151a-predni-brzdove-desticky-zimmermann-13377.html dá se tím něco zkazit, resp. lepší rada na vhodné brzdy .?. Citovat
e1. Vloženo 25. Duben 2014 Vloženo 25. Duben 2014 Lepšie sa dá poradiť, ale to bude za iné peniaze. Ak ale nejazdíš nejaký závodník, tak je výber v poriadku. Citovat
petrjanik Vloženo 25. Duben 2014 Autor Vloženo 25. Duben 2014 tqk samo, že jsou "lepší a drahší" - ATE, FERODO, BOSH .. zároveň jsou i levnější StarLine, občas FERODO či nedej bůh něco čínského, ale sebevrah nejsem .. závodník určitě nejsem, jezdím klidně spokojeně předvídatelně .. nikdy jsem se nikam nehnal a nyní s malým prcek už vůbec ne .. Citovat
petrjanik Vloženo 6. Květen 2014 Autor Vloženo 6. Květen 2014 tak brzdy dnes vyměněny za nové .. stav starých po 68 tis. můžete posoudit sami .. krásný je kus chybějící na levém kotouči (5 snímek) a rozpadající se a docela šikmo sjeté destičky .. kotouče .. destičky .. malá otázečka na zkušené, jak teď přistoupit k zajetí nových kotoučů a destiček? opatrně nebo to občas natvrdo sešlápnout? Citovat
dick Vloženo 6. Květen 2014 Vloženo 6. Květen 2014 (editace) Brzdi úplně normálně, bezpečně. Ten stav kotoučů je na ty km horší než by měl být, to auto buď v zimě moc nejezdilo, nebo nebrzdíš, nebo to dlouho někde stálo já nevím, ale vypadají děsivě! Editováno: 6. Květen 2014, autor: dick Citovat
petrjanik Vloženo 7. Květen 2014 Autor Vloženo 7. Květen 2014 tak brzdím asi něco míň než je zdrávo (z hlediska brzd), ale když to není v provozu třeba tak proč to prošlapávat až na podlahu .. ale ten finální stav mě vyděsil taky, destičky zjevně delší dobu úplně korektně nedoléhaly .. sice netuším co je to moc nejezdit , ale denně ho nepoužívám .. na druhou stranu, na to jak letos byla zima suchá bez sněhu, se ten stav rapidně zhoršil .. sice brzdily v pohodě, ale ty zvuky byly horší a horší .. Citovat
dick Vloženo 7. Květen 2014 Vloženo 7. Květen 2014 (editace) Máš to celé vyrezlé a nabobtnalé, to by se zřejmě nemohlo stát kdyby to auto v zimě jezdilo alespoň obden. Já v těch zimních agresivních slaných sračkách taky málo jezdil, a měl jsem to jentaktak, že jsem to zachránil. V zimě nejezdíš k tomu málo brzdíš, začíná to ještě k tomu zalehat-tuhnout, a je to hned. Editováno: 7. Květen 2014, autor: dick Citovat
petrjanik Vloženo 7. Květen 2014 Autor Vloženo 7. Květen 2014 bude třeba na to v zimě a horším počasí trošku více šlapat, ať tentokrát vydrží o něco víc .. kdoví jak brzdila i původní majitelka .. ona 4 roky a 37 tis., ja 31/4 roku a 31 tis. .. Citovat
dick Vloženo 7. Květen 2014 Vloženo 7. Květen 2014 Nějaká větší síla na pedál nic neřeší, tak to nefunguje, prostě se musí jezdit a nenechat to stát a reznout. Citovat
petrjanik Vloženo 7. Květen 2014 Autor Vloženo 7. Květen 2014 jako, že když brzdit tak brzdit, ne to jen "polechtat" a zlehounka brzdit .. určitě nejlepší je jezdit nebo stát v teplé garáži,ale holt garáž není a momentálně jízd taky míň .. ale bude líp, syn má rok, tak se začne víc jezdit po výletech a návštěvách, čili brzdy budou v provozu .. Citovat
juraj07 Vloženo 7. Květen 2014 Vloženo 7. Květen 2014 mňa by zaujímalo ako tá 1.2HTP s tým Roomsterom hýbe..... Citovat
petrjanik Vloženo 7. Květen 2014 Autor Vloženo 7. Květen 2014 hýbe dost slušně na ten motor, měl jsem předtím Fabii s HTP a Roomster mi teď přijde hbitější .. ale samozřejmě se s tím je třeba "naučit" jezdit .. žádná prudká zrychlení to nemá, ale předjíždět se dá a docela slušně, jen je třeba vědět jak .. naopak ve městě je jako "doma" .. 1 Citovat
petrjanik Vloženo 7. Červenec 2014 Autor Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) tak opět jednou vyzkoušeno co uveze .. jelikož je nás už pět sedících , musely kola při plném kufru až po strop na záď .. vypůjčen nosič THÜLE 9106, nasazen, naloženo a jelo se .. spotřeba na okrskách úplně v pohodě, minimální až žádný nárůst, zato na dálnici je zvýšení razantní .. při svižné jízdě 120-130 se pohybuje kolem 12-14 l/100 km .. což oproti klasickým max. 10 litrům je slušný nárůst .. ale zase takhle naloženi nejezdíme často Editováno: 7. Červenec 2014, autor: petrjanik 2 Citovat
petrjanik Vloženo 21. Červenec 2014 Autor Vloženo 21. Červenec 2014 tentokrát roomstřík provětrán po rakouských a italských dálnicích při cestě do Caorle .. napříč Rakouskem po A2 s plným autem za 7,18 při dotankování před hranicemi s Itálií u Arnoldsteinu .. při dotankování na zpáteční cestě tamtéž už za 7,79 .. holt se projeví popotahování městečky a hodinová kolonka při odjezdu s klimou na plný výkon .. horší je, že z ničeho nic zlobí 12V zásuvka - pálí jednu pojistku za druhou, tudíž cesta zpět bez ledničky v autě Citovat
petrjanik Vloženo 9. Únor 2015 Autor Vloženo 9. Únor 2015 .. dlouho řešen problém kam pohodlně a funkčně umístit mobil .. a když jsem začal aktivněji využívat WAZE navigaci, dospěl jsem k řešení pomocí Breffo Spiderpodium a Tetrax SMART - drží pevně, snadno se nasazuje a sundává - a především nebrání proudění vzduchu jako např. Brodit .. uvidíme zda přežije i náš český tankodrom Citovat
wirer Vloženo 9. Únor 2015 Vloženo 9. Únor 2015 Tetrax je fajn, ale na Spider-a ma nenapadlo ho dat ja mam na pravej strane na mroezke Tetrax Geo. Mne to staci -- Z mobilu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.