Přejít na obsah

petrjanik

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    164
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli petrjanik

  • Narozeniny 10.5.1978

Návštěvy profilu

1 916 zobrazení profilu

Oznámení petrjanik

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

13

Popularita

  1. petrjanik

    Letní pneu

    nemohu si stěžovat, svou práci odvedou .. na běžné ježdění úplně v pohodě .. zde ohlasy http://www.pneunet.cz/pneu/168537/membat-passion-fr-195-55-r-15-85-v-letni/
  2. jedině WAZE .. dnes řešit to malé množství dat co si vezme je bezpředmětné .. ostatní offline jsou vždy po krátké době neaktuální .
  3. .. jedinečnost vzhledu je pryč, Roomster už nebude Roomsterem .. jedno auto se dvěma názvy .. aspoň ty zrcátka mohla být škodovácká a ne plácačky od VW .. http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-roomster-2016-nova-generace-stoprocentne-vzejde-z-vw-caddy/ http://www.worldcarfans.com/115061095100/2016-skoda-roomster-spied-wearing-a-production-body/photos
  4. přesně tak, v okamžicích, kde inteligentní řidič sundá nohu z plynu, ANDi ukázkově přidá a pak se rozčiluje .. ale evidentně mu jeho "správné" chování nikterak nevymluvíme ..
  5. to ne, z ničeho nic mi jednou přední nešla, tak jsem zjistil, že je spálená pojistka .. pojistku jsem vyměnil a fungovala .. pak cestou na dovolenou s lednicí na konci cesty opět pojistka v háji .. pak opt vyměněna pojistka a bez zatížení opět spálená .. teď tam mám menší pojistku a překvapivě drží .. prostě bez zjevné příčiny to začalo blbnout, tak hledám způsob jak nejjednodušeji bez velkého rozebírání zkusit odpojit jednu (zadní), kde to vypadá že není košer ..
  6. Zdravím, měl bych drobný dotaz .. jak nejjednodušeji odpojit zásuvky 12V v Roomstru, především zadní .. kudy tedy vedou kabely, reps. kde jsou jak zapojeny. Zásuvky mi aktuálně vyhazují pojistku a mám podezření, že to dělá zadní, tak ji chci zkusit odpojit - používám minimálně tudíž by to nevadilo. Díky za rady ..
  7. jak říkám, každý potřebuje a preferuje něco jiného .. my Roomstra pořizovali především z důvodu perfektního převozu biketrialového kola bez rozebírání, které je lehce vidět na fotce první (řidítka) .. osobně na střechu kolo nechci, max. rakev na věci .. a uložení něčeho na plato je bez problémů - vidět dozadu nepotřebuji a nyní přes sedačku dětskou stejně nevidím a při správném usazení se věci ani nehnou ..
  8. .. ne že bys se tady chtěl začít přetahovat, co je lepší .. jak již bylo řečeno, pro kažého je vhodné jiné vozidlo .. ale jen pro názornost co se dá svézt v roomstru .. .. a i dovolená ve 4 lidech a jednom ročním dítěti s kočárkem není vůbec problém - dobře naloženo cestující vzadu vůbec neohrozí ..
  9. vskutku nejlepší jsou ti, co ukazují na chyby druhých a sami se chovají jak oni - drze až nadřazeně .. podjíždění vpravo, těsné objíždění cyklistů s vozidlem v protisměru, "ohrožení" chodců na při přecházení ( to, že přechází kde nemají, tě k tomu vážně neopravňuje) .. přijde ti to jako normální chování řidiče co poukazuje na chyby druhých? mně teda určitě ne ..
  10. včera rozesílal email, že se mění poskytovatel hostingu - původní nebyl schopen efektivní obrany proti spamu, takže tak za 14 dní zase vše poběží ..
  11. koukám, že webovky nám nějak přestaly fungovat .. technický problém? nedostatek času je vést?.. trošku mě mrzí, že skončily jen tak bez nějaké informace ..
  12. Galvi: to nikomu neberu, že přednost je na kruháči, ale holt když už se stane, a nijak extra ho nezpomalili, tak nevidím důvod troubit .. a upřímně sám ANDi zrovna ukázkově nejezdí .. bohužel blbci mezi námi jezdí v docela velkém počtu, takže trochu předvídat a je vše OK
  13. nezlob se na mě, ale zveřejnit jak ostatní jezdí blbě a sám se tam chováš jak "hovado" mi přijde hodně divný .. absolutně nechápu tvé troubení na těch kruháčích .. noha z plynu a projede oba vždy bez omezení
  14. Zdravím, jaké máte zkušenosti s plněním ze strany Slavia pojišťovny s rychlostí a výši plnění pro poškozeného. Šikovný soused mi trochu pomačkal plechy a je u nich pojištěn .. a na netu žádná chvála psána na ně není .. sice vše přiznává a tváří se ochotně, ale už ho vidím jak se domluvíme na zaplacení opravy, ta se prodraží a začne se cukat .. proto to radši řeším přes pojišťovnu ..
×
×
  • Vytvořit nový...