waren Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Ahoj kolegové, moc rád bych vás požádal o radu - byl jsem se svoji fabkou 1.4 16V v autoservisu a chtěl bych se zeptat vás, co tomu rozumíte, jestli mi udělali dobrou cenu, nebo mě natáhli. Já se v tom moc nevyznám. Na fabce mi spravovali uložení ramen, měnili axiální tyčku řízení (ještě se mi omlouvali, že tu co mi dali je bohužel dražší než předpokládali - místo 400 Kč stála 900 Kč), měnili mi stahovačku předního okna(měl jsem vlastní), při té příležitosti mi i rozběhali zámek u dveří, který šel ztuha. Naúčtovali mi 3500 Kč, je to dobrá cena? Fakt je, že předtím mi doslova vibroval volant a ukazovali mi, jak se ty ramena kývou a teď už je vše v pořádku. Takže s prací jsem nadmíru spokojen. Na příště mám planované utěsnění převodovky - trochu z ní kape olej, tak říkali že se to bude muset nechat rozebrat, vypustit, opravit, dát nový...mám počítat tak 3000 Kč. Co vy na to? Děkuju moc za rady Mára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Nechápu, když chceš znát cenu opravy na fabču proč se neptáš ve fabiích. Navíc se ceny oprav řešily. Zkus pohledat existující téma. Ps.: Zkus napsat blíž co znamená mi spravovali uložení ramen. To je jako nový díly, nebo oprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waren Vloženo 5. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Aha, díky za info. Já mrknul sem, a tady už se nějaké opravy řešily - tak jsem se přidal, ale díky za tip, hodím to tam. Jinak to spravování - mluvili o výměně silentbloků, ale víc nevím:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.