Přejít na obsah

6q z leona ci golfa do Octavky 1.8T

havlik

Doporučené příspěvky

Ahoj, nemuzu pres vyhledavani nic najit tak se ptám jak moc je to náročné a jestli se to vůbec vyplatí ceny převodovek co sem tak koukal jsou i kolem i 5tis, Nejde mi ani tak o žadné machrování jako spíš jízdní komfort. Tak prosim nějakou konstruktivní radu či připomínku. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

potřebuješ převodovku se spojkou, poloosy, starter a pak myslim ještě spojkovej váleček s hadičkou, lanovody a mezikus převodovka silentblok.

taky sem chtěl dávat, ale 3 známí co si to tam dali, tak už to maj zase venku, protože furt řadíš jako debil až te to začne srát

tot moje zkušenosti

Odkaz ke komentáři

Já použil na svou O1 RS převodovku z Cupry sice jsem na ní ještě moc nenajel ale první dojmy jsou jen kladné, auto mnohem lépe akceleruje, je živější a lépe využívá otáček motoru. Vůbec mi to kvaltování nevadí právě naopak mohu lépe přizpůsobovat rychlostní stupně podle aktální rychlosti. Už bych 5q nikdy zpět nedával :)

Editováno: , autor: rosta.felicia
Odkaz ke komentáři

Já použil na svou O1 RS převodovku z Cupry sice jsem na ní ještě moc nenajel ale první dojmy jsou jen kladné, auto mnohem lépe akceleruje, je živější a lépe využívá otáček motoru. Vůbec mi to kvaltování nevadí právě naopak mohu lépe přizpůsobovat rychlostní stupně podle aktální rychlosti. Už bych 5q nikdy zpět nedával :)

No mam právě ten stejnej pocit z toho a hlavně během nějakého cestování delšího to musí vyrazně snížit spotřebu když to z 3500 otacek ve 135 bude tocit mín třeba jen 2500

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...