doveziem.sk Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 (editace) Všimol som si vlhkú hadičku na vední prepadu paliva. V servise mi oznámili, že sa tým už stretli a na počkanie mi hadičku vymenili. Cena za opravu bola 6,84 EUR. Auto má 60500 km Editováno: 5. Březen 2011, autor: doveziem.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blue.c Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Ahojme se to stalo pri 119500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 (editace) TO blue.c:stačilo použiť přidat odpověď a nie citovať predchádzajúci príspevok,ešte aj s prílohou Editováno: 3. Říjen 2013, autor: Pawouk Upraveno :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastanemecek Vloženo 3. leden 2018 Sdílet Vloženo 3. leden 2018 Ahoj, taky mám tuto hadici vlhkou na škoda fabia 2 1,9 tdi r.v. 2008. Všiml jsem si toho když mi začala padat nafta. tak jsem to začal řešit a tu hadici mám vlhkou.Každé ráno musím strašně dlouho točit než naskočí. Tak se chci zeptat zda ti také padala nafta? Až po palivový filtr to vypadá dobře, podávací čerpadlo naftu tlačí jako blázen ale stejně nafta padá.ještě to prý také může dělat tandemové čerpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja.zs Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 (editace) Mě se to stalo při 288000. prodírá to ta plastová spona ze spodní strany hadičky. Spona pevně nedrží a při vibracích se pomalu zařezává Hadička se dá koupit v servisu v metráži. Editováno: 8. Červenec 2018, autor: Kaja.zs doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.