Publikováno Březen 5, 201114 r Všimol som si vlhkú hadičku na vední prepadu paliva. V servise mi oznámili, že sa tým už stretli a na počkanie mi hadičku vymenili. Cena za opravu bola 6,84 EUR. Auto má 60500 km Upraveno Březen 5, 201114 r od doveziem.sk
Srpen 24, 201114 r TO blue.c:stačilo použiť přidat odpověď a nie citovať predchádzajúci príspevok,ešte aj s prílohou Upraveno Říjen 3, 201311 r od Pawouk Upraveno :-)
Leden 3, 20187 r Ahoj, taky mám tuto hadici vlhkou na škoda fabia 2 1,9 tdi r.v. 2008. Všiml jsem si toho když mi začala padat nafta. tak jsem to začal řešit a tu hadici mám vlhkou.Každé ráno musím strašně dlouho točit než naskočí. Tak se chci zeptat zda ti také padala nafta? Až po palivový filtr to vypadá dobře, podávací čerpadlo naftu tlačí jako blázen ale stejně nafta padá.ještě to prý také může dělat tandemové čerpadlo?
Červenec 8, 20187 r Mě se to stalo při 288000. prodírá to ta plastová spona ze spodní strany hadičky. Spona pevně nedrží a při vibracích se pomalu zařezává Hadička se dá koupit v servisu v metráži. Upraveno Červenec 8, 20187 r od Kaja.zs doplnění
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.