Weitr Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Zdar chlapy hledal jsem všude ,ale marně...Potřeboval bych někde koupit na fabii I ( pokud je to duležité Fabia RS I rv.06) kritku nad rádiem.Dá se tohle někde koupit na netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 krytku koupíš jedině jako celou sadu (tedy i s bočními) v saloonu Škoda, ale připrav se na pálku, tuším to stojí kolem 400,- už si to nepamatuji přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 7. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 Tak sorry krYtku:DJasný chápu v salonu koupím všechno,ale za ty jejich originální nekřesťanský peníze:-(Já měl namysli jestli to nemá někdo doma navíc a nebo nějakej shop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 no doma asi nee, ale zkusil bych vrakáče, rádio má skoro každý a kdo nemá origo, tak tam ty lišty musel mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 ja by som skusil napriklad bazar kupim? hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 (editace) krytku koupíš jedině jako celou sadu (tedy i s bočními) v saloonu Škoda, ale připrav se na pálku, tuším to stojí kolem 400,- už si to nepamatuji přesně Nepiste sem aspon bludy a blbosti. Krytku nad radio kupis za 78kc. link:http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y0857231b41-kryci-lista-nad-autoradiem-fabia.html Editováno: 7. Březen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 a jóooo už jsem si vzpomněl, proč to bylo tak drahé, ono to totiž bylo ještě i s tím půlšuplíkem, ne jenom lišty . No holt si čék nemůže fšecko pamatovat i po šesti letech, bych musel mít hlavu jak pátrací balón . V každém případě je good že se dá koupit i lišta samostatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 7. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 To je pitomejch reakcí ...ale díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 ještě si stěžuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darda Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 já ji kupoval loni v červenci za 30kč v salůnu škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.