Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar chlapy hledal jsem všude ,ale marně...Potřeboval bych někde koupit na fabii I ( pokud je to duležité Fabia RS I rv.06) kritku nad rádiem.Dá se tohle někde koupit na netu?

post-50067-0-40080100-1299523189_thumb.j

krytku koupíš jedině jako celou sadu (tedy i s bočními) v saloonu Škoda, ale připrav se na pálku, tuším to stojí kolem 400,- už si to nepamatuji přesně

• Autor

Tak sorry krYtku:DJasný chápu v salonu koupím všechno,ale za ty jejich originální nekřesťanský peníze:-(Já měl namysli jestli to nemá někdo doma navíc a nebo nějakej shop.

no doma asi nee, ale zkusil bych vrakáče, rádio má skoro každý a kdo nemá origo, tak tam ty lišty musel mít

ja by som skusil napriklad bazar kupim? hm?

krytku koupíš jedině jako celou sadu (tedy i s bočními) v saloonu Škoda, ale připrav se na pálku, tuším to stojí kolem 400,- už si to nepamatuji přesně

:palec2:

Nepiste sem aspon bludy a blbosti.:smich:

Krytku nad radio kupis za 78kc.

link:http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y0857231b41-kryci-lista-nad-autoradiem-fabia.html ;)

Upraveno od PROCHY603

a jóooo už jsem si vzpomněl, proč to bylo tak drahé, ono to totiž bylo ještě i s tím půlšuplíkem, ne jenom lišty :doh. No holt si čék nemůže fšecko pamatovat i po šesti letech, bych musel mít hlavu jak pátrací balón ;). V každém případě je good že se dá koupit i lišta samostatně :palec2:

• Autor

To je pitomejch reakcí ...ale díky za pomoc.

• 2 týdny později...

já ji kupoval loni v červenci za 30kč v salůnu škoda :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.