Publikováno Březen 8, 201114 r Dnes jsem z fabči sundal zástěrky a na vnitřní straně nárazníku byl velký nános vlhkého bláta takže po setření hadrem to šlo i s lakem... :/ Na laku se dělají v těch místech bubliny a samovolně se lupe... jak tomu zamezit aby to nepostupovalo dál na vnější stranu nárazníku? nerad bych nechával přelakovat celý nárazník... :/ případně bych to z vnitřní strany potřeboval nějak "zakonzervovat" (bláto.. sníh...) má s tím někdo zkušenost?
Březen 8, 201114 r Zkušenost mám, a to takovou že mi to dělá taky, ale už to i postoupilo na nárazník jediné co ti poradím, tak to nestříkej wapkou ty kusy laku dál odlítávají... Upraveno Březen 8, 201114 r od Kořas
Duben 3, 201114 r Hmm, prednedavnom som tiez zistil odlupenu farbu z podbehu za prednym kolesom a toto som nasiel za zasterkou a plastom, hotovy kvetinac . Ocistenie, zatesnenie,nastriekanie a kazdy rok kontrola...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.