wingman Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Dnes jsem z fabči sundal zástěrky a na vnitřní straně nárazníku byl velký nános vlhkého bláta takže po setření hadrem to šlo i s lakem... :/ Na laku se dělají v těch místech bubliny a samovolně se lupe... jak tomu zamezit aby to nepostupovalo dál na vnější stranu nárazníku? nerad bych nechával přelakovat celý nárazník... :/ případně bych to z vnitřní strany potřeboval nějak "zakonzervovat" (bláto.. sníh...) má s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 (editace) Zkušenost mám, a to takovou že mi to dělá taky, ale už to i postoupilo na nárazník jediné co ti poradím, tak to nestříkej wapkou ty kusy laku dál odlítávají... Editováno: 8. Březen 2011, autor: Kořas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroě Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 To máme ale předražené popelncie co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steeler Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Hmm, prednedavnom som tiez zistil odlupenu farbu z podbehu za prednym kolesom a toto som nasiel za zasterkou a plastom, hotovy kvetinac . Ocistenie, zatesnenie,nastriekanie a kazdy rok kontrola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.