Publikováno Březen 9, 201114 r Zdravím, Budu domontovávat zatmavovací el. sklopná zrcátka na svoji O2 FL (mr2010), vše co se týká montáže a zapojení zrcátek jsem již našel, akorát zapojení spínače ovládání jsem našel jen pro před FL. piny konektoru spínače - řídící jednotky 1 - 8 2 - 21 3 - 28 4 5 - 6 6 - 24 Předpokládám, že toto bude stejné a že sklápění bude na spínači pin 4, ale nenašel jsem kam mám připojit druhý konec na řídící jednotce? Pak mám ještě poddotaz, čím se dá nahradit protikus konektoru zatmavovacího sklíčka v zrcátku? Nepodařilo se mi ho sehnat. Děkuji
Březen 9, 201114 r na ovladač se nic nepřipojujě, jen ho vyměníš, ale musí to umět hlavně Rj dveří, pokud tam není vývod, tak ti sklápění nepůjde
Březen 9, 201114 r Autor Aha, myslel jsem že je tam na to ten jeden volný pin.., dík za upřesnění. Sklopná zrcátka mám komplet i s řídícíma jednotkama, tak by to fungovat mělo, akorát ten ovladač jsem dokupoval, tak jsem neveděl, jak má být zapojenej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.