pETe Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Zdravím, Budu domontovávat zatmavovací el. sklopná zrcátka na svoji O2 FL (mr2010), vše co se týká montáže a zapojení zrcátek jsem již našel, akorát zapojení spínače ovládání jsem našel jen pro před FL. piny konektoru spínače - řídící jednotky 1 - 8 2 - 21 3 - 28 4 5 - 6 6 - 24 Předpokládám, že toto bude stejné a že sklápění bude na spínači pin 4, ale nenašel jsem kam mám připojit druhý konec na řídící jednotce? Pak mám ještě poddotaz, čím se dá nahradit protikus konektoru zatmavovacího sklíčka v zrcátku? Nepodařilo se mi ho sehnat. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Březen 2011 Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 na ovladač se nic nepřipojujě, jen ho vyměníš, ale musí to umět hlavně Rj dveří, pokud tam není vývod, tak ti sklápění nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 9. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2011 Aha, myslel jsem že je tam na to ten jeden volný pin.., dík za upřesnění. Sklopná zrcátka mám komplet i s řídícíma jednotkama, tak by to fungovat mělo, akorát ten ovladač jsem dokupoval, tak jsem neveděl, jak má být zapojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.