Juju Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Kupili sme Octaviu 2 vo full vybave a je v nej radio zn. Nexus s Navi. Chcel by som poradit ci je mozne niekde zohnat mapu do tejto navy ako napr. Europu, alebo Slovensko, a ked je tak kde a za kolko. Dalej by som rad niekde zistil ked mam original cuvacky, ktore mi pri cuvany vydavaju signal ci by sa aj na displayi daneho radia Nexus nemala zobrazovat vzdialenost danych predmetov pri spiatocke. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirca Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 bohužel nexus neumí zobrazovat na displeji parkovací senzory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fujar Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 micra má pravdu, nexus neumí zobrazovat info z parkovacích senzorů a klimatronicu. A co se týče map tak sem hoď mejl, pošlu ti tam odkazy odkud se dají stáhnout. Slovensko jsem ale nikde nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimi 1 Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 (editace) já bych měl zájem michnaji@seznam.cz Editováno: 1. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jimi 1 Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 (editace) děkuji Editováno: 1. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 20. Únor 2011 Sdílet Vloženo 20. Únor 2011 slovensko neexistuje pro tuto navigaci.. jinak mapy můžu dodat.. více přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 22. Únor 2011 Sdílet Vloženo 22. Únor 2011 (editace) Já to jen upřesním,vypálí to cd jen jedna vypalovačka,ne jen tak nějaká,tak abyste pak nebyli někdo zklamanej že to nejde a nevyhodili x CDček. Něco je to stáhnout,druhá věc umět to vypálit. PS: A ty linky jsou na starý mapy,všechny jsou už aktual 2010-2011. Editováno: 22. Únor 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Únor 2011 Sdílet Vloženo 23. Únor 2011 přesně tak..... at někdo nevyhodí x CD bez uspěchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 (editace) Nic proti tobě,ale dáváš sem linky na software,na který nemáš licenci,tím pádem z toho děláš trochu warez forum ,nevím jestli se to tady bude nějakýmu adminovi 2x líbit. EDIT: Pista6 Tak a co jsem říkal,máš po ptákách Editováno: 1. Březen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved 1 Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 (editace) Vypalovačky který to uměj musí mít chipset Renesas tady je seznam http://www.videohelp.com/dvdwriters?chipset=Renesas#chipsetexplanation já mám LG-GH22NS50 a ta to taky umí jinak jednoduchej návod : stáhneš mapy otevřeš CloneCD dáš zapsat CD ze souboru obrazu CD zavedeš mu cestu na soubor s príponou ccd dáš další a nastavíš rychlost na 1x pak už jenom ano a už se to smaží . Přes email pošlu odkaz na mapy 2010 - 2011 CZ+PL Německo BENELUX Španělsko a Portugalsko Editováno: 2. Březen 2011, autor: medved 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pista6 Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 (editace) Jak sem psal už některý chtějí jenom prachy dal jsem to tady pro všechny !!!!!!!! Tak i tady se najdou bonzáci . Najdu si jiný serv tu to stojí za v H........O Bonzáci a pak si tady mají pomáhat Editováno: 4. Březen 2011, autor: pista6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orech1 Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Zdravím. Koupil jsem octavii II z Německa s navigací NEXUS a potřeboval bych k ní český návod na použití. Neví někdo kde by se dal stáhnout, nebo nemohl by mně ho někdo poslat. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 čeština jde nastavit v menu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 presne tak, ja mam octu z belgie a nastavil jsem si cestinu sam . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Už jsem viděl Nexuse bez CZ,muselo se tam dohrát z CD,ale většinou tam v menu CZ je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 (editace) Hoši on chtěl manuál! http://www.skoda-auto.cz/cze/service/documentation/olders/pages/octavia.aspx PS: NEXUS má své téma v sekci Autohifi, tak proč zakládáš téma zde? Editováno: 17. Březen 2011, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techynal Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 (editace) Caute, sused kupil Octaviu II, rocnik 2006, 77kW, dovoz z Nemecka. Ma tam navigaciu, ale neviem urcit co je to zac. V obale od servisnej knizky bolo aj pribalene CD s mapami, bol to TravelPilot DX 2006/2007 s mapou Nemecka. Mna zaujima, ze na zaklade coho identifikovat navigaciu a zistit, ze ake mapy tam idu. Pozeral som na nete a nasiel som MFD2, ktore su aktualne, obsahuju Slovensko a boli by idealne. Naopak sa vsak obavam, ze tam moze mat starsiu navi co cita len CD a ak som dobre hladal, tak DX mapy neobsahuju Slovensko. Vie niekto poradit ako to zistit? Ake mapy tam idu, DX, VX, EX, EX-V...? Spominami si, ze vpravej dolnej casti navigacie bolo tlacitko ESC. Mam dve fotky, ktore som spravil poobede, kde je odfotene info. Skoda, ze som neodfotil aj cely panel, mozno by to pomohlo k identifikacii. Ako sa tam dostala cestina, tak to netusim a netusi to ani on, vraj ju tam tam mozno clovek, ktory auto doviezol na Slovensko. Editováno: 30. Srpen 2012, autor: techynal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Origo navi nemám a s mapami nepomůžu ale i google ti podle čísla řekne že je to Nexus 1Z0 035 194A, koukl jsem do etky a je to tak a čeština je tam snad v základu když je to český auto, stačí jí zvolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techynal Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Dakujem, uz len zistit ake mapy tam ide. Zda sa vsak, ze TravelPilot DX na CD. Ale na nete som nasiel aj popis, ze MDF2 na DVD, tak som z toho jelen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudák.KV Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 (editace) Slovenskou mapu tam ani nehledej....Na tu to navigaci jsou pouze mapy ČR ,PL a Západní Evropa.Jinak mapy DX Editováno: 31. Srpen 2012, autor: Hudák.KV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techynal Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Dakujem. Viem, ze DX neobsahuje Slovensko, len som potreboval vediet, ci tam skutocne idu DX mapy pre tuto navi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudák.KV Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 mě to celkem štve že neni SK mapa jezdím tam dost často.Hold přes ČR použiju nexuse a na slovensku potom už jen mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
techynal Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Najlepsie je, ze kopu ludi diva auto a chce vo vybave navi. Najde auto, doplati si radsej par stoviek, aby mal auto s navi a potom zisti, ze Skoda tam da trapnu navi a nie je SK mapa. Skoda, ze tam nerobia navi ako davali do Audi, teda MMI 2G (neskor 3G s HDD), jedno DVD a islo na vsade (ak neratam RNS-E). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudák.KV Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 A jak můžeš vědět že spoustu lidí kupuje protože je tam navi?..Ja to pro navi nekupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Prosím o radu mam nexus rádio a mam originální mapy ale pouze Německa da se nekde nejlépe zadarmo stáhnou mapy České popripadne cela Evropa? Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.