Přejít na obsah

Spojka

JURAJ1982

Doporučené příspěvky

Zdravim mam problem zo spojkov chcem ju vymenit ale neviem co je pokazene cela spojka je draha okolo 60 eur neviem ci je to lozisko alebo tanier ci lamela takze ked idem z autom je to jedno ci pomali alebo rychlo strasne mi to trha a do kopca to netaha vobec neviem ci to nebude len lamela ale preco to tak trha bucha cely motor sa trasie.Dalej ak vyberem prevodovku ze vraj sa ma dat do poloosy nejaky kolik alebo nieco take mozte mi to niekto vysvetlit podrobnejsie ako to mam odpojit myslim poloosy vnutorne za odpovede dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se mění spojka, mění se vždycky komplet - tedy lamela i vypínací ložisko - proto je ta sada tak drahá. Vyměnit jen lamelu znamená přidělat si za pár tisíc km zbytečnou práci s výměnou ložiska - a taky riziko, že se vysype někde dál od domova - odtah s celou opravou v ceně k tomu. Jinak si najdi knížky "Jak na to" z nakladatelství GRADA nebo BEN technická literatura, odkazy jsem sem už dával - výměna spojky je tam poměrně podrobně popsaná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...