Přejít na obsah

Kontrolka otevření kufru

Jehla23

Doporučené příspěvky

Zdravim, mám fabii 1,4 mpi, rok 1001, skoro bez výbavy, akorát mlhovky a posilovač s centárlem.. a zajímala by mě ta kontrolka, jestli má vůbec svítit nebo ne, jestli je to ovlivněný výbavou verzí atd...? Jednou večer , jsem si toho všiml, že je jemně podsvícená od okolních kontrolek :smich: tak by mě to jen zajímalo a pokud svítit má, tak v čem by mohl být problém..vůbec nesvítí, ani když se auto kupovalo, 3 roky zpět a to totiž taky nesvítila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nene právě, že mě taky nesvítí. Jen mě to moc zajímalo, že tam ta kontrolka je, ale docela na prd, že k ničemu. Myslel, jsem jestli jo jen nemám třeba rozbitý nebo tak, ale to čidlo tam asi nebude vůbec a škoda i tý ohledně brzd.destiček. Mám taky Classic, mám úplně stejnou Fabii hlavně vzhledově jako máš ty, akorát motor mám 1,4 a u výbavy je rozdíl, že nemám el.okna, kontrolky opěrek a ještě je teď zasviněná.. :)

Editováno: , autor: Jehla23
Odkaz ke komentáři

Aha no ty desticky jsou taky pry k nicemu :D kdyz jsem byl v servise tak tam jednomu zakaznikovi rikali ze se podle toho nema ridit :) ze ono to sviti az kdyz je to sjety na kost a nebo zase kdyz je to jeste dobre..asi na tom moc pravdy nebude ale jsou to podle me takove zbytecnosti .. stejne jako ta kontrolka zarovky.. Ja mam fabku umytou uz tyden a porad se leskne :) jen je z obou stran nabourana :( jsme se s tatou cinili :feve: Diky za pomoc :) ja jsem dnes porad sledoval kontrolky jestli mi to nahodou nesviti pri startovani :D

Odkaz ke komentáři

Tak to je dobře, že se leskne, já nevidím pořádně do stran, ale občas to utřu hadrem, jsem nějákej línej to umejt. To já boural před rokem, jen zleva a činila se hlavně jedna paní..naštěstí je to tak něják opravený, ale pořád to potřebuje vypilovat podvozek.. Tak to nechápu proč to instalujou do aut, když se podle toho člověk nemá řídit :D je to vidět jen ve tmě všechno :D a děkuješ za pomoc? moc jsem nepomohl nebo ano? :D Ale tak není zač -_-

Odkaz ke komentáři

aby svietili otvorene dvere a kufor, treba mat vybavu elegance, alebo nejaku "speci" vybavu, napr ostrekovace alebo kontrolu zapnutych pasov,... vtedy tiez davali budiky z elegance

o tom ci mas otvorene dvere alebo kufor vie bsg (pokial mas origo central), len "obycajne" budiky to nevedia vysvietit. mal som ich rozobrane, chyba tam nejaky "svab", zopar odporov + led diody

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...