Přejít na obsah

Ozvučení felicie

MI5MP

Doporučené příspěvky

Chtěl bych si dát do felicie rádio. Mám doma nějaké starší, chci od něj jen přehrávat cd. V autě rádio nikdy nebylo, nejsou tam natažené dráty, nejsou tam reproduktory. Chtěl bych to nějak levně zprovoznit, počítal jsem jen s reproduktory do předních dveří. Udělají mi to v běžném servisu nebo ne? Na kolik by mě to tak cca vyšlo? Mám jen rádio, zbytek se musí vše udělat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dráty bych asi zvládl roztahat až bude chvíli hezčí počasí (kdyžtak pomůže táta), ale jak přidělat reproduktory? Stačí je prostě dát do těch otvorů a přišroubovat do připravených závitů ve dveřích? Není potřeba tam dávat něco, aby to nerezonovalo? Nějak upravovat dveře? Díky moc za odpovědi :)

Odkaz ke komentáři

Spíš už nechci moc investovat. Přeci jen je to felicie, tzn. hlasité auto a nečekám, že budu mít kvalitní zvuk ze dvou malých repráků ve dveřích. Stačí tedy potom reproduktory přidělat rovnou do připraveného místa a dál se o nic nestarat. Nečekám žádný hudební zážitek :)

Odkaz ke komentáři

Spíš už nechci moc investovat. Přeci jen je to felicie, tzn. hlasité auto a nečekám, že budu mít kvalitní zvuk ze dvou malých repráků ve dveřích. Stačí tedy potom reproduktory přidělat rovnou do připraveného místa a dál se o nic nestarat. Nečekám žádný hudební zážitek :)

jestli už nechceš moc investovat a měl by jsi někde poblíž vrakáč, zkus se stavit tam a určitě by mohli nějaké repráky mít se sešrotovaných Felicií za polibek kol5. Jinak stačí jen vyloupnout tu mřížku a našroubuješ čtyřma šroubkama reprák a je to. Přitom můžeš překontrolovat, zda ti tam přece jenom nevedou dráty k reprákům

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...