MI5MP Vloženo 10. Březen 2011 Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 Chtěl bych si dát do felicie rádio. Mám doma nějaké starší, chci od něj jen přehrávat cd. V autě rádio nikdy nebylo, nejsou tam natažené dráty, nejsou tam reproduktory. Chtěl bych to nějak levně zprovoznit, počítal jsem jen s reproduktory do předních dveří. Udělají mi to v běžném servisu nebo ne? Na kolik by mě to tak cca vyšlo? Mám jen rádio, zbytek se musí vše udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca111 Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 když by si byl šikovnej tak to zvládneš i sám stačí plus minus k radiu a rozves repraky je to vše podle barev vetsinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 jasnočka, plus vemeš z pojistkového boxu pod palubkou u spolujezdce (je tam přiveden plusový silný vodič s očkem od baterky), kostru najdeš u řidiče pod palubkou a pak už jen natáhneš vždy dvojici drátů do dveří a je to , to zmákneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MI5MP Vloženo 11. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 No dráty bych asi zvládl roztahat až bude chvíli hezčí počasí (kdyžtak pomůže táta), ale jak přidělat reproduktory? Stačí je prostě dát do těch otvorů a přišroubovat do připravených závitů ve dveřích? Není potřeba tam dávat něco, aby to nerezonovalo? Nějak upravovat dveře? Díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Záleží na tom jestli chceš opravdu kvalitní poslech, což by samozřejmě stálo v podstatě dost peněz, ale jinak se samozřejmě můžeš pustit do tlumení dveří, ale je to všechno o penězích. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MI5MP Vloženo 12. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 Spíš už nechci moc investovat. Přeci jen je to felicie, tzn. hlasité auto a nečekám, že budu mít kvalitní zvuk ze dvou malých repráků ve dveřích. Stačí tedy potom reproduktory přidělat rovnou do připraveného místa a dál se o nic nestarat. Nečekám žádný hudební zážitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venca111 Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 hele ale dyz tam das nejaky kvalitni repra tak to taky bude hrat jakš takš dobře ja tam mam taky jen dva repraky hrajou pekne ciste i na vysoky volume radio mam ale pioneer no taky zadnej zazrak ale staci to jak rikas je to jen felicie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Březen 2011 Sdílet Vloženo 13. Březen 2011 Spíš už nechci moc investovat. Přeci jen je to felicie, tzn. hlasité auto a nečekám, že budu mít kvalitní zvuk ze dvou malých repráků ve dveřích. Stačí tedy potom reproduktory přidělat rovnou do připraveného místa a dál se o nic nestarat. Nečekám žádný hudební zážitek jestli už nechceš moc investovat a měl by jsi někde poblíž vrakáč, zkus se stavit tam a určitě by mohli nějaké repráky mít se sešrotovaných Felicií za polibek . Jinak stačí jen vyloupnout tu mřížku a našroubuješ čtyřma šroubkama reprák a je to. Přitom můžeš překontrolovat, zda ti tam přece jenom nevedou dráty k reprákům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MI5MP Vloženo 14. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Jsem koukal a dráty tam nejsou, ale to asi zvládnu nějak zavést sám. Díky za rady. Zkusím to tedy zatím jen přišroubovat a dál neřešit. Uvidím, jak to bude hrát Repráky někde seženu nějaké levné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.