Publikováno Březen 10, 201114 r Chtěl bych si dát do felicie rádio. Mám doma nějaké starší, chci od něj jen přehrávat cd. V autě rádio nikdy nebylo, nejsou tam natažené dráty, nejsou tam reproduktory. Chtěl bych to nějak levně zprovoznit, počítal jsem jen s reproduktory do předních dveří. Udělají mi to v běžném servisu nebo ne? Na kolik by mě to tak cca vyšlo? Mám jen rádio, zbytek se musí vše udělat.
Březen 11, 201114 r když by si byl šikovnej tak to zvládneš i sám stačí plus minus k radiu a rozves repraky je to vše podle barev vetsinou
Březen 11, 201114 r jasnočka, plus vemeš z pojistkového boxu pod palubkou u spolujezdce (je tam přiveden plusový silný vodič s očkem od baterky), kostru najdeš u řidiče pod palubkou a pak už jen natáhneš vždy dvojici drátů do dveří a je to , to zmákneš
Březen 11, 201114 r Autor No dráty bych asi zvládl roztahat až bude chvíli hezčí počasí (kdyžtak pomůže táta), ale jak přidělat reproduktory? Stačí je prostě dát do těch otvorů a přišroubovat do připravených závitů ve dveřích? Není potřeba tam dávat něco, aby to nerezonovalo? Nějak upravovat dveře? Díky moc za odpovědi
Březen 12, 201114 r Záleží na tom jestli chceš opravdu kvalitní poslech, což by samozřejmě stálo v podstatě dost peněz, ale jinak se samozřejmě můžeš pustit do tlumení dveří, ale je to všechno o penězích. :-)
Březen 12, 201114 r Autor Spíš už nechci moc investovat. Přeci jen je to felicie, tzn. hlasité auto a nečekám, že budu mít kvalitní zvuk ze dvou malých repráků ve dveřích. Stačí tedy potom reproduktory přidělat rovnou do připraveného místa a dál se o nic nestarat. Nečekám žádný hudební zážitek
Březen 13, 201114 r hele ale dyz tam das nejaky kvalitni repra tak to taky bude hrat jakš takš dobře ja tam mam taky jen dva repraky hrajou pekne ciste i na vysoky volume radio mam ale pioneer no taky zadnej zazrak ale staci to jak rikas je to jen felicie
Březen 13, 201114 r Spíš už nechci moc investovat. Přeci jen je to felicie, tzn. hlasité auto a nečekám, že budu mít kvalitní zvuk ze dvou malých repráků ve dveřích. Stačí tedy potom reproduktory přidělat rovnou do připraveného místa a dál se o nic nestarat. Nečekám žádný hudební zážitek jestli už nechceš moc investovat a měl by jsi někde poblíž vrakáč, zkus se stavit tam a určitě by mohli nějaké repráky mít se sešrotovaných Felicií za polibek . Jinak stačí jen vyloupnout tu mřížku a našroubuješ čtyřma šroubkama reprák a je to. Přitom můžeš překontrolovat, zda ti tam přece jenom nevedou dráty k reprákům
Březen 14, 201114 r Autor Jsem koukal a dráty tam nejsou, ale to asi zvládnu nějak zavést sám. Díky za rady. Zkusím to tedy zatím jen přišroubovat a dál neřešit. Uvidím, jak to bude hrát Repráky někde seženu nějaké levné.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.