Přejít na obsah

Řazení

Klon

Doporučené příspěvky

Ahoj lidi.Předem se omlouvám jestli to už někde je,ale hledal jsem a nenašel.Popř. děkuji za navedení.

Chci se zeptat kdy řadíte 6 převodový stupeň? při jaké rychlosti nebo otáčkách...Je mi jasné že na dálnici při 130km/h je to pohoda,ale co když jezdíte mimo?, Já jezdím v normálním provozu a při 90km/h mi připadá že při 6 stupni ten motor podtáčím,což taky není dobré.Má to nějaké nasledky když bych jezdil jen na 5 a 6 nevyužíval,protože tu 6 dám fakt málo kdy. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice nepíšeš co máš za motor, ale proč bys podtáčel?? Motor nemusíš točit při 3000 ot/min. Co je SII GreenLine tam doporučujou točit kolem 150 ot/min.

Mi na OII 2.0TFSI normálně při 90km/h jedem na 6 a v poho. Je fakt, že tojede i 130km/h na 3 ale proč to tak točit. Po městě na 5 a při 70 km/h za městem dát 6 a motor to musí vzít.

Odkaz ke komentáři

Mám motor 2.0 TDI 103 kw.Mě právě přijde že 6 rychlostní stupen jde optimálně až mezi 90 - 100 km/h.To že bych neměl cit bych neřekl.Kolega jak píše výše že jí má při 80km/h a 1500 otáček,tak u mě to je takovéto lechtání plynu spíše bez a při sešlápnuti to optimálně začne zabírat až okolo1750 - 1800 otáčkami.Proto si myslím že motor podtáčím...

Co vy na to ?? a Díky.

Odkaz ke komentáři

Je otázka jak máš motor zajetej a zvyklej tahat.

Některej ti potáhne už od 1200 ot/min a některej bude drnčet a chytne se až u 2500. Záleží jak si do teď jezdil, v jaký je kondici a tak.

Já když sem začal učit motor na nižší otáčky tak taky drnčel a netahal. A eď v pohodě tahá a nemusím tolik řadit.

Ps.:

Nebavíme se vo plně naloženým autě se 4 lidma, rakví na střeše, vozejkem a cestou do kopce. Ale na rovině v jednom nebo dvou lidech.

Editováno: , autor: Luďa
Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...