renault Vloženo 17. Březen 2011 Vloženo 17. Březen 2011 Muj otec si zakoupil Yety 1.2. První dojmy byly velice pozitivní. Auto má asi 6 měsíců, najeto 7800 km a u auta totálně odešla spojka. Tak zavolal servis asistanc, auto si odvezli a pak přišla studená sprcha .volal škoda servis ,že kompletně shořela spojka a závadu neuznají na garanci.že si to způsobil sám stylem jízdy . Tak docela drahý svezení .Otci je 60 let a jezdí zhruba 40 let .Škodovce asi dochází kačky ,tak se z lidí snaží tahat peníze jak to jen jde. Citovat
sulda1 Vloženo 18. Březen 2011 Vloženo 18. Březen 2011 Mel jsem pujcenou 1,8 tsi, najeto cca 30000 a uz ma spojku dvakrat vymenenou. Ale zase to je auto na pujcovani, za vsechno prej mohla casta jizda v terenu. Lidi to tahali do kopce pres spojku a bylo! Citovat
renault Vloženo 18. Březen 2011 Autor Vloženo 18. Březen 2011 (editace) to je aspon 4x4 ,ale ta 1.2 je jen náhon na předek a v terenu nikdy nebyl. otec s ním jezdí jen po okrese a auto snad ještě nejelo přes 100 km v hodině. koupil si ho na důchod a je velmi klidný řidič. Teď je to jeho 3 škodovka. vždy měl nové a téměř bez problémů .Holt už škodovka je jak číňani ,tam nic nepřekvapí .(Ja osobně mám suzuki samurai najeto 250 tis km a spojka původní a to auto jezdí převážně v terénu .Puvodně jsem uvažoval také po tom že si koupím Yeti 4x4 ale po této zkušenosti ani náhodou. zustanu u nové suzuki vitara tam je aspoň trochu jistota. Editováno: 19. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat
renault Vloženo 18. Březen 2011 Autor Vloženo 18. Březen 2011 (editace) Tak auto je již opravené ta sranda stála 22 tis kč a jaště si nestyděli naůčtovat odtah.(kdž ptáčka lapají tak mu pěkně zpívají Editováno: 19. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky. A už vůbec ne svoje!! Citovat
zbek Vloženo 19. Březen 2011 Vloženo 19. Březen 2011 Mel jsem pujcenou 1,8 tsi, najeto cca 30000 a uz ma spojku dvakrat vymenenou. Ale zase to je auto na pujcovani, za vsechno prej mohla casta jizda v terenu. Lidi to tahali do kopce pres spojku a bylo! Při 30tkm dvakrat vyměněná spojka z duvodu že auto jezdi v terenu snad obstoji u ferrari , ale ne u yeti . Na co se dělá prodloužená výměna oleje aby zákaznik ušetřil ,když předtim vymění dvakrat spojku, jednou turbu a doživotní řetěz k tomu . Citovat
Tygrik Vloženo 20. Březen 2011 Vloženo 20. Březen 2011 Tak auto je již opravené ta sranda stála 22 tis kč a jaště si nestyděli naůčtovat odtah.(kdž ptáčka lapají tak mu pěkně zpívají Doufám, že otce poučili, že když stojí na červenou, má vyřadit rychlost a ne stát na spojce a to samé v koloně. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.