Listopad 26, 201311 r Ano můžu potvrdit, z vlastní zkušenosti..Jarda mi nedávno také dodělával vyhřívání předních sedadel a je to paráda. Díky Jardo
Listopad 27, 201311 r Trocha to oživím, nemáte někdo odkaz na návod jak na OII rozčalounit sedačky? Někde jsem to nedávno viděl, ale nemůžu to najít.
Listopad 28, 201311 r návod nemám, ale v lednu budu do jedné OII dodělávat.... materiál už mám nachystaný
Listopad 28, 201311 r Budes to dorabat ty? Odkial si? Tiez dost nad tym rozmyslam, no neviem co vyjde lepsie/lacnejsie, ci kupa novych (ojazdenych) sedaciek s vyhrevom, alebo do tych mojich domontovat decky Predsalen, moje sedacky su v top stave a maju len dva roky, takze by ich bola skoda davat prec.
Listopad 28, 201311 r ano budu dodělávat já do stávajících sedaček, jsem z Humpolce Upraveno Listopad 28, 201311 r od Milhausek
Listopad 28, 201311 r Potom pls skus dat nejake fotky z montaze Neni to az tak daleko z BA, tak sa potom mozno zastavim...
Listopad 30, 201311 r No to som netusil. Som nemyslel, ze az takto tie sedacky pitvas Dobre vediet, toto bude moja asi dalsia investicia, ale az potom, co vymenim veko motora
Červenec 7, 201411 r Zdravím, můžete někdo napsat na kolik přijde dodělání toho výhřevu do OII 06 na přední sedadla? Díky
Červenec 7, 201411 r To zalezi za kolik sezenes vsechny dily! Me to vyslo na nakejch 3500kc se vsim vsudy
Červenec 8, 201411 r Ratas tam aj calunenie? Resp. vlozenie deciek do sedakov a opierok? Plus este novy panel klimy, kabelaz, kodovanie a robota? Upraveno Červenec 8, 201411 r od Kyselinka
Červenec 8, 201411 r Podarilo se mi koupit komplet interier s vyhrevem za 1500 ovladac klima 400 kabelaz 200 a zbytek byl za praci a kodovani
Červenec 8, 201411 r Tak je rozdiel kupit sedacky (za lacny peniaz, nejasna minulost a pochybny stav), ako si dat dorobit decky do stavajucich o ktorych clovek vie, v akom stave su, hlavne ked ma auto do novoty. Za dalsie je rozdiel v ovladaci, ci to je climtronic, alebo manual, resp. climatic (FL, ci predFL). Ale ak si natrafil na dobre kusky, tak mas stastie, to je parada @japezz: ak zozenies nove decky s riadiacou jednotkou a kabelazou za 3t, tak to je celkom dobra cena. Panel klimy, zalezi od ponuky/bazaru. Robota (calunenie, kabelaz, kodovanie a pod.) zaberie tak cca 5 hodin a zalezi kolko si majster berie na hodinu. Upraveno Červenec 8, 201411 r od Kyselinka
Červenec 8, 201411 r Sedacky jsou jak nove a samozrejme jsem si je vyzkousel jestli fungujou. Je to climatronic pred fl. Mas pravdu zalezi na co natrefis a v jakem stavu. Ja na to vubec nespechal a poctive hlidal ruzne bazary a inzertni servery. Dodelaval mi to jeden zdejsi clen a to jsem dokonce jeste nemel ani sedacky ale delal mi i origo xenony tak jsem si rek at to je rovnou vse. Sedacky se mi podarilo sehnat az po x mesicich ale co je leto ne
Říjen 30, 201410 r Caute, chlapy jak sa dava dole calunenie sedadla? vedel by to niekto popisat step by step? totizto sa mi posralo vyhrievanie a rad by som si tie decky vymenil sam. vdaka
Říjen 30, 201410 r myslím, že už je to tady na několika místech popsané. Pukud chceš ale postup krok za krokem včetně obrázků, tak dej do Googlu "dílenská příručka", "octavia II" a název jednoho oblíbeného serveru
Listopad 29, 201410 r Zdravim vas , mal by som otazku na odbornikov mam octavku 2 dotacne dorobenym climatronikom s Faceliftu a plus sedacky s vyhrevom len nemam to preojene co sa tyka sedaciek respektivne ma zaujimalo co je potrebne nato aby sedacky fungovali predtym som tam mall len automaticku klimatizaaciu bez vyhrevu , teraz je tam momentalne climatrnic s vyhrevom s facelifta . octavia je pred facelift rok 2006 . Ak by mi niekdo pomohol co presne potrebujem aby to bolo funkcne lebo tie kozenne su dost studenne .
Listopad 29, 201410 r Potrebujes kabelaz, rele vyhrevu (ale to asi mas, nakolko je to uz sucast vyhrievacich sedaciek) a vsetko to napojit a nakodovat ...a este jednu poistku 25 Upraveno Listopad 29, 201410 r od Kyselinka
Listopad 29, 201410 r Ako myslis kabelaz tu nemam ta sa napaja zo sedacky priamo do panelu nejako sa to taha alebo ako to prosim ta je ?? s tym kodovanim by nebol problem skor by som potreboval vediet co treba presne a ci sa da zohnat kabel Upraveno Listopad 29, 201410 r od Pawouk Odstraněna citace.
Listopad 29, 201410 r Infinity - podobné téma zde již je, takže jsem je spojil, příště napřed hledej. A necituj předchozí příspěvek.
Listopad 29, 201410 r Da sa zohant kabelaz, napr. tu: http://www.autobazar.eu/sk/kabelaz-vyhrevu-prednych-sedaciek-octavia2-id5930391.html Zapojenie ti uz neporadim, lebo som si to daval robit profikovi, do takychto veci sa radsej nepustam Pripadne pozri tento navod: http://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-montaz-kabelaze-vyhrevu-sedacek-octavia-ii-s-climatronicem-587.html Upraveno Listopad 29, 201410 r od Kyselinka
Březen 30, 201510 r Ahoj kluci... chtel bych se zeptat nemate nekdo dily na dodelani vyhrevu sedaček ?? za rozumny peniz bych odkoupil... panel climatronicu s vyhřevem mam.. kabelaž od klimatroniku k sedačkam mam také.. schanim zbytek.. dečky do obou prednich sedadel... nakou tu jednotku co jsem tak četl pod spolujezdcovo sedadlo a kabelaz co je jeste v sedačkach... diky za info
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.