elvisaak Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 To chromový logo na volantu vypadá fakt dobře, ale co FL? Tam je to logo o dost menší. Máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Jojo na FL je průměr 4,5 cm a já mám 5,5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvisaak Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 (editace) Pokud můžu opravit tak na FL je průměr 44mm, koukal jsem různě po netu a všude psali 44. Na e-bay dokonce je i na prodej, ale je to vyzdobený nějakejma kamínkama, takže nic pro mě a ta cena byla něco přes litr na naše Editováno: 27. Březen 2013, autor: elvisaak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Chlapi sedne nový znak z FII/R bez úprav do masky FI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvisaak Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Tady: Pasuje jak p*del na hrnec. Jak do předu, tak do zadu http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-fabia-07-zadni-znak-hb-combi-original-nove-logo-id:7945.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvisaak Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 (editace) Netuší někdo kudy přesně vede perforace ve FL airbagu okolo znaku? Napadlo mě že bych tam nalepil ten z pokličky, kterej je o cm větší. Editováno: 2. Duben 2013, autor: elvisaak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 A nebylo by lepší zkusit něco takového? http://www.volantech.cz/zaslepky-airbagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvisaak Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 No kdyby tam byl převlek na Fabiáckej FL volant tak jo, ale takhle bych musel kupovat celej volant:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 nevim jakej prumer loga ma fabiackej fl volant ale myslim ze tenhle by byl lepsi to bude prumerove stejne a hlavne o 1 cm zkraceny logo,... to bude vypadat hnusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvisaak Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 to je pravda, ale jak to logo z toho dostat? to asi nebude jenom nacvaklý. vypadá to spíš, že je to nabodovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 tak tak ja ho pacil,... ale vofafrne at neposkodis airbag nejak extra sladostat nejde ale prece jenom pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.vrs Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Tak už mám taky nové loga ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.vrs Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Tak se mi konečně podařilo sehnat nová loga ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 no to brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.vrs Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Pozdě, ale přece :-D Hodně z nás ho ještě těžko shání ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 primo Skodovka a nebo internet takovejch moznosti je prosim tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Chuťovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 se ti to roztece az tomu das vic couda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Já to nečoudim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.vrs Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 primo Skodovka a nebo internet takovejch moznosti je prosim tebe Z fabriky....samozřejmě ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.vrs Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 (editace) Tak je to tam. Vypadá to opravdu moooc dobře a elegantně :-) Editováno: 14. Duben 2013, autor: majkl.vrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinon69 Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 (editace) původni číslo znaku na fabii I,je 1U0853621C MEL,sedan a krátká mají znak vepředu a vzádu stejný,kombi má vzadu znak jiný!!! číslo nového znaku,který pasuje na tyto vozy je 5J0853621A AUL,předek i zadek.Pasuji i dudlíky na vystředění znaku. Editováno: 24. Červen 2013, autor: pinon69 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 (editace) možeš ešte napísať čo je to za priemer? pretože som našiel rôzne inzeráty na nete...dokonca i cenový rozdiel... 80mm - 10eur 1ks90mm - 5 eur 1ks edit: tak som si to premeral. oba majú 80mm...už len otázka, je možné dať zadný väčší? či sa tam bude zdržiavať bordel? Editováno: 24. Červen 2013, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinon69 Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 v mojem případě je to u zadního jedno,znak nejni v prolisu,ale nač větší?spíše jde o to,aby nebyl méně nebo více prohnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 prečo väčší? aby som ušetril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.