Jump to content

Nový znak škodovky

laclacek

Recommended Posts

Prochy, nechci se s Tebou hádat, ale je rozdíl mezi nahřátím a NAHŘÁTÍM - jednou nahřívám fénem nebo horkovzduškou nastavenou na nejmenší teplotu, abych znak ohřál tak na 60-80°C (na sluníčku může kastle mít klidně i víc), podruhé myslím NAHŘÍVÁNÍ třeba kyslíko-propanovým nebo kyslíko -acetylénovým plamenem (temperace třeba silnějšího profilu před svařováním plamenem) - a tam nějaká ta stovka °C sem, jiná tam - nahřeju klidně do oranžového nebo i žlutého žáru... A pořád přitom budu NAHŘÍVAT ...

• Pozitivní 1
  • Negativní 1

:palec2:

EKKAR: Videl som demontaz znaku z prednej masky pomocou teplovzdusnej pistole. Poskodil sa chrom na prednej maske.:p

Davajte si dole tie znaky ako chcete nie je to moje auto.;)

Predny znak nie je len nalepeny ale aj zaisteny.Ako je zaisteny nenapisem lebo vidim ze je tu kopec odbornikov a moje rady su zle.lol:)

Edited by PROCHY603
  • Pozitivní 1

Má zajištění zezadu, aby nešel jednoduše vyloupnout jako u starýho fáčka - o kterým se kdysi říkalo, že po silnicích jezdí ve 2 pohlavích: Favorit jako sameček má prej vepředu okřídlenej šíp, zatímco Favoritka jako samička pouze díru... Otevři kapotu a podívej se na ten čenich zespoda, brzy na to přijdeš, čím je to zajištěno...

• Negativní 1

• 1 month later...

... predny znak nie je len nalepeny ale aj zaisteny.Ako je zaisteny nenapisem lebo vidim ze je tu kopec odbornikov a moje rady su zle.lol:)

prochy :palec2:, čekal jsem kdo se první ozve a měl skutečně znak dole

přední znak je kromě nalepení zajištěný dvěma plastovými výstupky zastrčenými do otvorů v masce a na končích roztavených...

až budúci rok??? no škoda... huh.gif no ale videl som tu na fóre fotku jednej fabie, ktorá mala nový znak vzdau... no ale to si ho potom asi musel vyrobiť, kedže ešte nie je v predaji.... alebo neviem...

Edited by Louki1

• 8 months later...

hele uz se po nem s ´JANYSKEM pidime taky :D ......... meli mu prijit dneska novy ale zrada,... porad stary,... tak bude psat do skodovky a ja tam zejtra cinknu

ale minulej rok sem cetl tiskovou zpravu a rikaly ctvrtleti 2012 nebo-li zacatek roku 2012 coz odpovida tak na prelom unor - brezen.........

dej mi cas do zejtra a uvidime ;) ........