jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 a vidiš ,a kluci z FCP zas všude rvou zadni a apsuje jim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 tak tak ja mam zadni a je to pohoda zalezi jak kdo chce no nehlede na to ze ten predni ze citigo je vetsi a uz takhle ten zadni co tam mam se mi zna moc velkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 ale vypada to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 A to máš odkiaľ, že predný je väčší? To si meral, alebo si len videl? Sú totiž obidva rovnaké 89,9 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 (editace) toureg3: Mas pravdu Lukas nekde slysel tuto nepravdivou informaci a mystifikuje ostatni. Editováno: 20. Květen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 vzdyt je to tady psany tak nevim to by se ta mylna informace mela teda od uzivatele editovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 tak jsem zkusil jeden servis poblíž ohledně objednání loga a přišlo mi tohle: "Na zadanou objednávku nám od Škody přišlo vyjádření, že tyto díly nejde momentálně dodat a není znám přesný termín jejich naskladnění. Všechny jdou do výroby nových Citigo." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 klid to jsem taky mel pokud si jich nebudes obedvat milion tak by ti do tejdne meli prijit normalne si ho je obednej a meli by ti podle doby naskladneni rici jaky tyden budou naskladnovat myslim ze 21. tyden budou naskladnovat a pak pocitej jeste tak se dvou dnema nez se dostane z centralniho skladu k dealerovi u dealera by ti meli rici predbezny cas naskladneni pokud nerekly tak jsou liny zejtra se tam stav a jeste sem si pozadal o to az znak dorazi at mi okamzite volaji .... taky se stalo volali hnedka jak dorazil jeste sem tam stihnul dodavku skody auto ktera vozi dily takze sem byl rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 Lukasone, nemám očekávat problém při montáži nového zadního rovného znaku na F1, když v masce a na patých dveřích je původní starý znak prohnutý...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Květen 2012 Sdílet Vloženo 21. Květen 2012 na zadek sem ho nelepil ale myslim ze by nemel byt problem jak rikal a psal s-talker normalne nalepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Nic těžkého,sundat staré...očistit zbytek lepidla a nalepit nové,přitlačit a je hotovo,hlavně rovně :-D tak jsem to dělal já a cajk..::-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikessekk Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Tady jsem našel nový znak, ale ta cena je docela vysoká bych řekl http://aukro.cz/novy-znak-skoda-citigo-rapid-orig-novy-i2351558538.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Janysek: mám dotaz, pužil si zadní Citigo logo na paté dveře F1? Protože porád mi vrtá hlavou, když je spodní styčná plocha zadního logo zcele rovná, pak těžko může 100% lícovat s oválnou styčnou plochou 5tých dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Aaa , Lukason se snazi vydelat ve skodovence maj za 208 kus 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Tady jsem našel nový znak, ale ta cena je docela vysoká bych řekl http://aukro.cz/novy...2351558538.html Jářku, že tahle aukce bude Lukasonuv rádoby byznys Přímo ve škodovce nové logo údajně vyjde na 230,-Kc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Presne , to poznam nu ja tedka nakoupil zasilku vicero kusu pro kamarady z polska a cenofla byla libozni , jak sem psal vys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 panove, mate to bez starosti a vydelat se rozhodne nesnazim snazim se jenom pomoct aby nekdo nemusel obihat skodovku to zaridim ja a ikdyby uz sem jich par kusu prodal, tak co zalezi na kazdym jestli si proto dojede do skodovky a nebo mu to defakto prijde az pod nos nikoho do toho nenutim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Vsak ja uz dneska poslal 20 kusu na polsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 no vidis to ja musim dneska do skodovky jich par zase obednat a vemu si tam i nejaky ty zaslepky na ten sterac a pak jeste krytku na otevirani nadrze a nejaky dalsi sajrajty kdyz uz tam budu buzerovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 S tim ze ja na tom , nevydelavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 (editace) ja taktez ne ale ty mi budes tvrdit svou takze te chapu Editováno: 23. Květen 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 To fis , bude to mezi nama ale ja je prodavam pro svou jistotu , uz mi hrozili ze kdyz je nesezenu tak mi vezmou moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikessekk Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Já myslim že Lukasona nápad dobrej, jak řiká, je to bez starostí. Třeba ja bych musel do škodovky jet 25km tam a 25 zpatky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Vím že jsem ve špatným vlákně, ale nevíte náhodou někdo jakej znak by pasoval na O1 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Pokud chces jen vyskouset , stav se do Tesina , Ti jeden pucim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.