Pepik90 Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 zdravim chlapci nemáte někdo možnost sehnat nové logo na vystřelovák??? já sem to někde našel na netu za pár korun ale ted už to nemužu najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleystanley Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Zdravím. Ještě pro úplnost přidávám chronologicky seřazené foto z montáže nového loga. Třeba se tímto montážním postupem bude někdo inspirovat. Btw. sundal jsem zadní nápis FABIA a rád bych znal Váš názor na tento počin. Mně osobně se líbí záď takto oproštěná od nápisů čím dál tim více... Diky za navod, pujdu do toho.. Ta modra paska je nejaka oboustrana? Je tam nutna? Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 Ano, je to oboustraná lepící páska jíž pomocí vyplníš prolis v masce a částečně ve vnitřní části středu loga. Logo takto nalepé drží jako čert... Ještě můžeš pro sichr použít 2 šroubky do již předvrtaných direk v logu (není to nutné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 11. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2012 (editace) Btw. Pozor! na předek a zadek F1 pasuje resp.100% lícuje pouze prohnuté Citigo logo Editováno: 11. Srpen 2012, autor: vit.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanleystanley Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Btw. Pozor! na předek a zadek F1 pasuje resp.100% lícuje pouze prohnuté Citigo logo Prosim te, ty stare loga jsou jen prilepene? Jde mi o zadni, jestli se musi rozebirat tapec z patych vrat.. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 nikde nic nerozebirej,... vsechno je lepeny,... ve skodovce by nebyli urcite tak peclivy takze zadek lepenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 Ahoj Koukal jsem, že na Fabii I napsal super návod vit.x na nové logo . Ale chci se zeptat je nějaká změna co se týče Fabia II ? Už je nějaké logo co sedí vzadu i ve předu dobře? Co jsem koukal byl vždy problém , že logo dobře nesedělo na 5tých dveřích tak jestli je něco nového. A klidně napsat kde ho objednat . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 navodu je tady dost treba ja mam taky navod,... a nic na tom neni na predek sem mel treba uplne rovny logo a sedi taky uplne dobre,.... zmeny zadny nejsou a ani nebudou,... jewlikoz skodovka bude davat nove loga pouze jen na nove modely takze budes muset laborovat a zjistovat popripade upravovat pokud chces logo nic jinyho ti nezbyde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 On je tu jen samý návod na Fabii I a tam to sedí dobře :-) Myslel jsem jestli někdo nehodí návod jak na fabii II jestli je nějaký nový třeba návod jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 hold musis sam tohle to jsou individualni loga a kazdej to tam dela podle sede,... ale pokud tak tobre koukam tak na zdek by jsi mel v pohode napasovat zadni logo ze CITIGO a predni logo ze CITIGO by jsi mel pasovat na predek jinak mam takovej dojem ze JOZZI lepil na svoji FII loga tam mu napis ale myslim ze nic svetabornyho ti nerekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Lukasi, ja vedel ze tu padne moje jmeno Takze na predek perfektne pasuje PREDNI z CityGo Zadek je subektivni, pokud pouzijes ZADNI z CityGo tak zlehka odstava odspodu nebo zvrhu, ale pokud o tom nevis tak si ani nevsimnes. Pokud pouzijes PREDNI z CityGo tak zas zlehounka odstava po krajich Samozdrejne zadek Ti na origo izolepe moc nehytne kvuli te prohlubni v zadnich vratech, ja sundal izolepu a pouzil T-rexe poradne pritlacit, posihrovat nejlip izolackou a dat tomu 24h Slo samo sebou o montaz na Fll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Díky jozzi udělám jak říkáš . Jen jsem nikdy nesundával loga obě tam jsou přilepené takže opatrně šroubováček a odtrhnout? Ještě jsem na to ani nekoukal mám totiž ještě auto v servise. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 se sundavanim opatrne hlavne v zadu ujede ti ruka a mas hnedka vydelano na novej lak a prdel sundat oboustranku asi taky nebude prdel, ale klasickej technickej benzin si stim poradi,... akorad se stim budes trochu dilejc peklovat no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Na sundani obousrranky jsem pouzil orasol, ale s tim svinstvem opatrne jinak predek jde odlepit fajne pokud si sundas ten chromovaj bazmek z kapoty, jsou tam dve diry a proste ho vymacknes Zadek jak pise Luky, opatrne, podlozit poradnym hadrem a vypacit, jinak ho nesundas, nebo sundat tapec a zas tam mas dve diry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Ok díky za rady objednám znaky a když se povede tak se pochlubím nějakou fotkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Ahoj tak se přidávám ke škodovákům s novým znakem :-) Na fabii II jsem použil : 1ST853630A AUL zadní 1ST853601A AUL přední PS : chce to umejt já vím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 pekna cerna svine jinak celkove pekny ale tech cernejch zadnich svetel,... ja ti nevim,... mozna kdyby to bylo min,... bylo by to lepsi ale muj nazor tak at ti logo nekdo hlavne nelohne zdaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 pekni , pekni mooooc pekni akorat ze ten predk v tom chromu moc nevinikne, ja bych tam soupnul cernou masku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Jo chlapy černý štít chci. Dneska jsem volal do 5 ti firem co to dělají, ale ani jedna nemá čas všichni mají buď dovolenou a když náhodou mají volno tak mi řeknou , že to asi nedokážou udělat tak , aby neprosvítal někde ten chrom ... :-( Prostě k nasrání ! Kdyby věděl někdo o někom šikovným kdo dělá za levno ( bez papíru ) pošlete mi vzkaz :-) Praha - Liberecký kraj - Středočeský kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Lukason : Já měl světla co bylo míň zatmavený , ale to nebylo ono prostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 jak rikam,... kazdej ma to svoje no jinak ty to chces do laku ? ....... ja ti nevim ale sby se ti to neoloupalo,... ja kdyztak delam folie a mam cernej mat, neni problem i neco jinyho,... tak pokud by si chtel, ozvy se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Vypadá to luxusně,chtěl bych taky masku do tmavé folie,tak že bych tam rovnou fouknul nový znak?Jen ten zadek mi vadí,že odstává .... A ještě pisnul by si tvůj postup výměny zadního znaku na FII? Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Lukason : Ok domluvíme se přes vzkaz Tom077 : Hele je to jednoduchý. Vem plochej šroubovák přes hadr strč ho pod to a znak lehce odtrhneš ( je přidělaný jen oboustrankou ) Pak jsem koupil lepidlo ,, mamut " to je na plast/kov ( 65 ,- ) a ikdyž je na novém znaku oboustranka tak jsem jí projistotu posychroval trochu tíhle lepidlem. Namáčknul přelepil izolepu aby tam byl tlak na ten znak a počkal hodinku a drží . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 oukej TOM.... pokud chces a netroufas si na folii tak muzu taky klidne nalepit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Weitr:díky za odpověď budu se na to muset vrhnout .... Luky:mám to k tobě trochu z ruky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.