boobooman Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 (editace) Dobry den radci a borci mam takovy problem mam O1 19tdi 81kw 187tis.a moje pritelkyne dneska jela do prace a z niceho nic ji motor zacal nejak brutal klepat jako traktor tak zastavila a motor chcipnul a pote uz nesel natocit tocit motorem slo a jak chytnul tak to bylo jakoby na 2 valce a pak hned zase chcipnul a proto se ptam co se mohlo stat a co udelat aby to zase bylo vse ok?tred to toci ale nechce chytnout cele to toci nejak ztuha co se mohlo stat ?dekuji za odpovedi Editováno: 19. Březen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 skúsil by som zhodiť vrchný kryt rozvodov a pozrieť či sa nestalo niečo s rozvodmi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobooman Vloženo 19. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 (editace) jo jo to jsem rozdelal jako prvni ale vse v pohode Editováno: 19. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 V 19. 3. 2011 na 13:02, boobooman napsal: Dobry den radci a borci mam takovy problem mam O1 19tdi 81kw 187tis.a moje pritelkyne dneska jela do prace a z niceho nic ji motor zacal nejak brutal klepat jako traktor tak zastavila a motor chcipnul a pote uz nesel natocit tocit motorem slo a jak chytnul tak to bylo jakoby na 2 valce a pak hned zase chcipnul a proto se ptam co se mohlo stat a co udelat aby to zase bylo vse ok?tred to toci ale nechce chytnout cele to toci nejak ztuha co se mohlo stat ?dekuji za odpovedi DIAGNOSTIKA+ DAT to do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobooman Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 dneska tady byl u me borec z vagem a hlasilo mu to spatne cidlo otacek myslite ze by to molho byt tim ze to nejde ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 (editace) Jestli VAG hlásí špatné čidlo otáček, tak s největší pravděpodobností si nedělá prdel. Vyměň čidlo a uvidíš. To je zatím, bych řekl, nejlevnější varianta. Editováno: 20. Březen 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobooman Vloženo 22. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 (editace) Tak cidlo vymenene ale dela to porad .ono jak tocim motorem tak to ma snahu nejak chytat ale vypada jako by to stikalo naftu nejak nepravidelne z vyfuku se dymi ale nechytne uz nefim cim by to mohlo byt nemohly by byt zanesene vstriky nebo neco takoveho a popripade jak to zjistit Editováno: 22. Březen 2011, autor: boobooman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonyRS Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 A nepřeskočil rozvoďák ??? To totiž pohledem nezjistíš. Jinak bych být tebou volil servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Měl jsem ten samej problém.Motor přestal jed.Když chcípl,točil strašne ztuha,měl snahu chytnou....Když na potřetí chytl,tak skákal snad na dva válce.Z výfuku šel bílej dým,po cca 2minutách se rozběhl nornálně.Když jsem to jel projed,tak po výraznějším přidání plynu začal motor škubat,ztratil tah.Vyměnil jsem zasranej naftovej filtr,vyčistil nádrž v které byl bordel jak sviňa a od té doby NO PROBLEM.Asi tam šlo málo nafty,nicméně mě to nevysjetluje to tuhé startování.Každopádně od této opravy mám pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.