Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den radci a borci mam takovy problem mam O1 19tdi 81kw 187tis.a moje pritelkyne dneska jela do prace a z niceho nic ji motor zacal nejak brutal klepat jako traktor tak zastavila a motor chcipnul a pote uz nesel natocit tocit motorem slo a jak chytnul tak to bylo jakoby na 2 valce a pak hned zase chcipnul a proto se ptam co se mohlo stat a co udelat aby to zase bylo vse ok?tred to toci ale nechce chytnout cele to toci nejak ztuha co se mohlo stat ?dekuji za odpovedi

Upraveno od PROCHY603

skúsil by som zhodiť vrchný kryt rozvodov a pozrieť či sa nestalo niečo s rozvodmi..

• Autor

jo jo to jsem rozdelal jako prvni ale vse v pohode

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Dobry den radci a borci mam takovy problem mam O1 19tdi 81kw 187tis.a moje pritelkyne dneska jela do prace a z niceho nic ji motor zacal nejak brutal klepat jako traktor tak zastavila a motor chcipnul a pote uz nesel natocit tocit motorem slo a jak chytnul tak to bylo jakoby na 2 valce a pak hned zase chcipnul a proto se ptam co se mohlo stat a co udelat aby to zase bylo vse ok?tred to toci ale nechce chytnout cele to toci nejak ztuha co se mohlo stat ?dekuji za odpovedi

DIAGNOSTIKA+ DAT to do servisu.

• Autor

dneska tady byl u me borec z vagem a hlasilo mu to spatne cidlo otacek myslite ze by to molho byt tim ze to nejde ????

Jestli VAG hlásí špatné čidlo otáček, tak s největší pravděpodobností si nedělá prdel.

Vyměň čidlo a uvidíš.

To je zatím, bych řekl, nejlevnější varianta.

Upraveno od Wojnar

• Autor

Tak cidlo vymenene ale dela to porad .ono jak tocim motorem tak to ma snahu nejak chytat ale vypada jako by to stikalo naftu nejak nepravidelne z vyfuku se dymi ale nechytne uz nefim cim by to mohlo byt nemohly by byt zanesene vstriky nebo neco takoveho a popripade jak to zjistit

Upraveno od boobooman

A nepřeskočil rozvoďák ??? To totiž pohledem nezjistíš. Jinak bych být tebou volil servis.

Měl jsem ten samej problém.Motor přestal jed.Když chcípl,točil strašne ztuha,měl snahu chytnou....Když na potřetí chytl,tak skákal snad na dva válce.Z výfuku šel bílej dým,po cca 2minutách se rozběhl nornálně.Když jsem to jel projed,tak po výraznějším přidání plynu začal motor škubat,ztratil tah.Vyměnil jsem zasranej naftovej filtr,vyčistil nádrž v které byl bordel jak sviňa a od té doby NO PROBLEM.Asi tam šlo málo nafty,nicméně mě to nevysjetluje to tuhé startování.Každopádně od této opravy mám pokoj.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.