Pája2 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Chystám se vyměnit na 1,2 HTP prostřední díl výfuku (r.v. 2004). Zadní jsem měnil před 2 roky, řízl ho flexou a připevnil sponou. Jednalo se o polský Polmostrow a spokojenost za dobrou cenu. Teď je na řadě prostředek. Opět koupím od stejného výrobce. Zajímá mě, zda-li je nutné koupit i tu přední sponu nebo lze použít tu původní originál? Vypadá rezavá, ale možná ji nic není. Šrouby na sponě jdou dobře povolit? A taky by mě zajímalo, zda-li budu muset sundat i zadní díl, abych se mi podařilo sundat a nasadit díl prostřední? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Zadny diel nemusi isť dole. Ta spojka možna by sa ešte dala použiť ale to sa ukaže až po demont. Ale tie šroby treba ratať že sa utrhnu tak by bolo dobre keby si mal poruke novu tu spojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pája2 Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Díky, spojku objednám taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Ja budem tiež muset vymeniť strednú časť výfuku na combi.Zadný diel mám menený pred 1,5 rokom značky Bosal,chcel by som aj stredový taký,koľko môže asi stáť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexandrap Vloženo 16. Květen 2011 Sdílet Vloženo 16. Květen 2011 Ja budem tiež muset vymeniť strednú časť výfuku na combi.Zadný diel mám menený pred 1,5 rokom značky Bosal,chcel by som aj stredový taký,koľko môže asi stáť. http://www.cc-autodily.cz/vyfuk-stredni-dil-4_4?brand=SKODA&model=FABIA 35 eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.