Havran Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Nazdárek. Koupil jsem si modré žárovky A4, které mají imitovat xenony a mají svítit modro-bíle, ale výsledek je nic moc. Přitom jsem na jiných autech podobné žárovky viděl a svítily fak dost bíle. Poradíte někdo? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 a mas 100W tim by to mohlo byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Podle toho, že píšeš H4 předpokládám starý lampy. Já jsem je před 14 dny rozdělal a opatrně vyčistil zrcátka i skla!! Byli celkem dost špinavý. Skus to taky, je to fakt znát. Víc nic s tím dělat nejde, pak už jedině xenony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.