Martinoslav Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Pozorovat nic, chci to vyzkouset v praxi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 pán se stále bojííí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Jo, bojim... Pac skrtam i se seriovym podvozkem, natoz snizenym. Tak chci vyzkouset jestli se vubec budu vejit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 no parááda, ja mel strachy aby ti zadek nesedl moc a koukam ze suprovkajako na pruzinach ti proste vzdycky predev bude vypadat vejs, proste jeste jsem nevidel snad fabku co je snizena jenom pruzinama a ma predek niz kdyz to vezmu ja mam ted vepredu 55 pruziny a 25mm stoceno na tlumici a vzadu 35mm pruziny s jeste 1cm podlozkou a teprve ted mam predek niz nez zadek :-))))))))) takze ted uz jakrovi doporucit jenom HP podvozek no já tyjo čeče měl vyjímku, ty weiteci to bylo uplně v rovině(i na kombajnu), tak pokud by se to dalo na 1,4 to by bylo předek o trošičku míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 no parááda, ja mel strachy aby ti zadek nesedl moc a koukam ze suprovkajako na pruzinach ti proste vzdycky predev bude vypadat vejs, proste jeste jsem nevidel snad fabku co je snizena jenom pruzinama a ma predek niz kdyz to vezmu ja mam ted vepredu 55 pruziny a 25mm stoceno na tlumici a vzadu 35mm pruziny s jeste 1cm podlozkou a teprve ted mam predek niz nez zadek :-))))))))) takze ted uz jakrovi doporucit jenom HP podvozek no já tyjo čeče měl vyjímku, ty weiteci to bylo uplně v rovině(i na kombajnu), tak pokud by se to dalo na 1,4 to by bylo předek o trošičku míň no je pravda ze ty tvoje weitec byli asi nejzajimavejsi, auto v rovine a jeste se ani nezdalo ez by sedlo o 3 :-( ale maca uz byl na weitecach s kopce klasicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 no paráda, vítej do klubu sníženejch, tak sem zvědavej za jak dlouho budeš chtít ještě níž a spokojenost ne??(s jizdnima vlastnostma) Jsem spokojenej, jízdní vlastnosti taky super, samo, že je to tvrdší, první pocity? hned jsem poznal, že jsem níž, už když jsem sedal do auta, jsem zvyklí mít sedačku nahoře, při nižších rychlostech je znát tvrdší charakter - trochu to drncá, ale běžné nerovnosti - třeba kostky to filtruje témeř jako série, hlubší vlny po městě jsou znát víc. Při jízdě mimo město paráda a průjezdy zatáčkami s tímto v kombinaci s Bridgestone Potenza 195/5/15 a ráfky ET 35 jsou lahůdkou, i při nerovnostech v zatáčce drží jako přilepené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 no parááda, ja mel strachy aby ti zadek nesedl moc a koukam ze suprovkajako na pruzinach ti proste vzdycky predev bude vypadat vejs, proste jeste jsem nevidel snad fabku co je snizena jenom pruzinama a ma predek niz kdyz to vezmu ja mam ted vepredu 55 pruziny a 25mm stoceno na tlumici a vzadu 35mm pruziny s jeste 1cm podlozkou a teprve ted mam predek niz nez zadek :-))))))))) takze ted uz jakrovi doporucit jenom HP podvozek No níž už to nepůjde, páč bych nezajel pod barák do garáže, když mám předek na silnici a zadek na sjezdu, tak mám mezi prahy a sjezdem 3cm - fousovka. Jinak se štelovací je na jiném autě. Toto je horní poloha a dolní je -18cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 V patek jsem freeeeeeeeeeeeeeee No tak to vypadá na páteční výlet. Tedy zítra, mám přijet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 13. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 takze spokojenej? to sem rad :-))) dycky se bojim kdyz neco prodavam :-)) tuareg je fajnovej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Jestli se ti chceeee Ja nebudu proti Ale jestli sem nemas nejakou pracovni cestu nebo tak neco, tak na to prd, mel bys to zbytecne zajizdku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Jestli se ti chceeee Ja nebudu proti Ale jestli sem nemas nejakou pracovni cestu nebo tak neco, tak na to prd, mel bys to zbytecne zajizdku... V Praze mám vždy něco, když už nic, tak neočekávaná kontrola je taky dobrá, to je věc, no a do Ústí je to co kamenem, co bych pro tebe neudělal, mám vás a auto ráááád Zítra platí, ráno vyrážím, ozvu se před Ústím, dáme testovačku tvrdosti podvozku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 takze spokojenej? to sem rad :-))) dycky se bojim kdyz neco prodavam :-))tuareg je fajnovej :-) jj, super, dnes jsem dělal geošku a zítra jedu do Prahy a Ústí, konec konců, jsi na trase, můžu předvést v reálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 A do Tynce nejedes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Jakr: vypadá to schöne Jen dotázek - nemůže ten komax popraskat na těch pružinách??? Sem v tomhle laik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 Jakr: vypadá to schöne Jen dotázek - nemůže ten komax popraskat na těch pružinách??? Sem v tomhle laik No snad ne, ona to není taková slupka, uvidíme, původně byly červené a tam barva byla někde popraskaná a jinde zas nešla dolů, asi ukáže čas, je to vypálené v peci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 A do Tynce nejedes? To je víkend a já bohužel víkendy koučuju rekonstrukci chalupy pro rodiče a částečně i pracuju já, přeci jenom, kdo by měl dělat elektriku a výtah, že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2006 No me by se to prave zitra hodilo spis odpo a ty tady budes uz dopo... Nenechame to na jindy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Celkově mě nadchly pozitivní zkušenosti se sníženým podvozkem. Chtěl bych se zde proto zeptat, zda se vyrábí snížený podvozek, který by zachoval tuhost originálního. Ten už sám o sobě se mi zdá dost tvrdý a nerad bych ho ještě víc přitvrzoval . Prostě to chci jen snížit o 2-3cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tvrdost sníženejma pérama nezacjhováš, bude to vždycky tvrdší!! leda jak bylo napsáno, finout puvodní péra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 To asi nebude ten nejlepší nápad . Každo pádně dík za postřeh! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 tvrdost sníženejma pérama nezacjhováš, bude to vždycky tvrdší!!leda jak bylo napsáno, finout puvodní péra co tak pozoruju na svém auti, tak bych řekl, že je tvrdší, ale až od nějakého většího propružení, bežné věci jako lepší přejezd nebo kostky jsou pocitově stejné jako u origo, pokud už jsou nějaké větší vlny, tam rozdíl je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 no je fakt, že to neni buhví jak tvrdý, ale tvrdší to prostě je, jestli teda nebude ještě i rozdíl ve výrobci (ale to bych řekl, že to taky nebude tak drsný) já když měl weiteci -35, tak to tvrdší bylo, ale prostě neni to tak že by se stim nedalo běžne jezdit!!(já jezdim běžně i na dooost tvrdym sp. podvozku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 no je fakt, že to neni buhví jak tvrdý, ale tvrdší to prostě je, jestli teda nebude ještě i rozdíl ve výrobci (ale to bych řekl, že to taky nebude tak drsný) já když měl weiteci -35, tak to tvrdší bylo, ale prostě neni to tak že by se stim nedalo běžne jezdit!!(já jezdim běžně i na dooost tvrdym sp. podvozku) se svezeš s mým a můžeš odborně porovnat, v Liberci snad někdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaR Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 A jak se to chová na běžné cilnici? Tu díra, tu výmol? Nekope pak zadek příliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 A jaj se to chová na běžné cilnici? Tu díra, tu výmol?Nekope pak zadek příliš? Je to k nevíře, ale jezdím po běžné silnici Proč by mělo něco kopat? A zadek ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.