Publikováno Březen 21, 201114 r byla mi vyměněna jednotka (Columbus) po krádeži a zdá se mi, že mi to teď nějak špatně ladí rádia, když jsem se podíval do servisního menu radia (přes dlouhé podržení setup) a podíval se na FM, tak se mi zobrazuje pouze jedna zapnutá anténa, druhá je vypnutá. Je to tak správně?
Březen 22, 201114 r Autor tak mi to dnes na počkání opravili, prý to bylo zapojené...restartovali to a už to jede
Březen 22, 201114 r Příště pokud se to bude opakovat...vyfotit to menu a požádat servis o odstranění závady a samozřejmě udávat zhoršené příjmové podmínky.
Březen 23, 201114 r Autor příště je asi nakopu někam... :-) zhoršený příjem byl, proto jsem to začal zkoumat, TMC v Německu jsem vůbec nechytal, u nás taky s problémy (max. 15 zpráv, nyní přes 100), když jsem chtěl dát seznam rádií, tak tam nic nebylo, musel jsem vše naladit ručně. Podle mě spíš nezapojili tu anténu a bylo jim blbý to přiznat, tak řekli, že to pouze restartovali
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.