Přejít na obsah

lze resetovat jednotku aribag vag commander??

djmanny

Doporučené příspěvky

zdravim..mam cinskej kabel vag commander 1.4 je tam kolonka reset airbagu... jenze nevim esi to s touhlenstou cinou pujde? :) a dalsi dotaz mam ten.. kdyz uz mam zapojeny airbegy a novou palubovku..ale v haji jednotku... tak kdyz pripojim auto na baterku, vystrelej znovu?? protoze to ma jednotka v sobe v pameti? jde mi o to,ze nechci aby mi znovu vystrelily :D a nebo kdyz bych to mel zapnuty a zkusil prez vag commander to smazat...tak aby najednou opět nevystřelily... díky za rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

1.) airbag ti může vystřelij jen tehdá, pokud se sepne spínač, který je umístěný ve středu předního nárazníku, tedy pokud odpojíš onen spínač, nemůže dojít k vystřelení prostě proto, že nemá jak, pokud nejsou kabely ve zkratu

2.) z vag comanderem nemám osobní zkušenost,ale dělal jsem vynulování chyby airbagu na VAG 405 a proběhlo to bez problémů

3.) s tímhle bych si já osobně nehrál a svěřil to někomu,kdo tomu rozumí víc jak mi dva dohromady, protože můžeš zrušit řídící jednotku airbagu a ta je k....a drahá.

4.) mnoho úspěchů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...