djmanny Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 zdravim..mam cinskej kabel vag commander 1.4 je tam kolonka reset airbagu... jenze nevim esi to s touhlenstou cinou pujde? a dalsi dotaz mam ten.. kdyz uz mam zapojeny airbegy a novou palubovku..ale v haji jednotku... tak kdyz pripojim auto na baterku, vystrelej znovu?? protoze to ma jednotka v sobe v pameti? jde mi o to,ze nechci aby mi znovu vystrelily a nebo kdyz bych to mel zapnuty a zkusil prez vag commander to smazat...tak aby najednou opět nevystřelily... díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apokalyptik Vloženo 7. Duben 2011 Sdílet Vloženo 7. Duben 2011 1.) airbag ti může vystřelij jen tehdá, pokud se sepne spínač, který je umístěný ve středu předního nárazníku, tedy pokud odpojíš onen spínač, nemůže dojít k vystřelení prostě proto, že nemá jak, pokud nejsou kabely ve zkratu 2.) z vag comanderem nemám osobní zkušenost,ale dělal jsem vynulování chyby airbagu na VAG 405 a proběhlo to bez problémů 3.) s tímhle bych si já osobně nehrál a svěřil to někomu,kdo tomu rozumí víc jak mi dva dohromady, protože můžeš zrušit řídící jednotku airbagu a ta je k....a drahá. 4.) mnoho úspěchů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.