Luke288 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 a ty muzes mit nejaky lepsi ceny? protoze ted jsem si to projizdel a v nemecky verzi maji i duplex!!!!ale ta cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 no to sice můžu, ale zrovna na tohle ne. Některý věci ze SRN jsou bez rabatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 kua...a ty pedaly muzes mit o kolik levnejc? kdyz bych nesehnal origo RS, ktery jsou mnohem hezci, asi bych vzal tyhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Mě se to nelíbí. Interiér to rozmlátí na sekce, který jsou samy sebou a celek je fuč. Můj názor - jako od kolotoče. Není to zakomponovaný a jak je to vůči celku kontrastní, vypadá to amatérsky. Ten titan v Superbu je úplně jiná opera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 myslím, že je u Milotecu základní rabat 20%. Klidně to za to nechám, ale museli bysme se tam nějak šikovně sejít. Já bych si je asi vzal taky, ale musím zjistit, jestli jsou na skladě. Každou chvíli totiž něco nemaj. Jestli se chce někdo připojit, není problém. Ale kdyby se někde válely za slušný peníze ty origo RS pedály, tak tak bych je taky radši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 zkusim se poptat po tech RS. kdyz by byly za nejakou rozumnou cenu, mam se ptat jestli by byly dvakrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 tak co Luku, je po týdnu něco novýho ? Já jsem jen zvědav, jestli sem mistr Aloisio dá taky nějaký seriozní info o tom proklamovaným dekoru. Jednou už taky něco nabízel a když jsem projevil vážnej zájem, tak to bylo pořád: tedˇ to zrovna není, bude za tejden, za další a další, až mě to přestalo bavit a objednal jsem to od dealera. Samozřejmě to bylo dražší, ale pro mně do nákladů a s odpočtem, takže ve finále zase ne o tolik a hlavně jsem to měl druhej den. Já se taky živím obchodem, ale nabízím vždycky věci, který mužu v nějakým reálným čase dodat. Tohle mi příjde jak takový sondování, jestli by to vůbec někdo chtěl a když teda jo, tak to teprv začnu někde honit. Na můj vkus prostě divnej bussines. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 AlesioP je ted na 8 týdnů v austrálii,teda to mi poslal emailem,protože jsem si u něj objednal nějaké věci,tak se mi omlouval že to bude až se vrátí. Moje zkušenost s ním je zatím dobrá,vždy co jsem chtěl mi zatím dodal co nejdříve. V sobotu jsem jel kolem dealera AutoJarov tak jsem tam zašel že si prolezu Roomstera a zrovna tam měli vystavenou OII a ta měla ten origo chrom paket,tak jsem to viděl na vlastní oči a musím říct že na můj vkus nic moc,připadá mi to dost přeplácaně,kýčovitě,jako když to tam nepatří,obzvláštale ten horní kastlíček na přístrojovce ten mi vadil nejvíc,ale každý jsme jiný,třeba já bych za to nedal ani 500kč a někdo s toho bude uchvácenej.Připadalo mi to stejné jako u Fábie kterou má syn mého souseda a ten si ty rámečky výdechů ventilace a rámečky klik dveří stříkal nějakou stříbrnou matovkou. Mě osobně by se líbil dekor NICRO co má superb na rámečkách klik dveří a výdechu ventilace od výbavy comfort, to vypadá velmi dobře,tím se ten interiér dost pozdvedne,ale to na OII neexistuje tak můžu superbu jen závidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 tak to rád slyším, už jsem ho začal podezírat, že si jen tak tahá triko. A díky za to info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 to jsem byl já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vachlav Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 to Luke288: prosím mohl by jsi se po RS pedálech poptat třikrát díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 kluci uz jsem je poptaval pred trema dnema(uplne jsem na to zapomnel), zjistuje se, jestli budou k mani. jakmile budu vedet, dam hlasku, ale nic neslibuju. ja si je vezmu urcite, ale nijak na to zatim nechvatam, takze jestli jirkoK spechas, objednej si asi radsi ty Milotecy. ja si vezmu bud RS nebo nic... ted odjizdim na tejden pryc, tak az se vratim, snad budu chytrejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 V Teplicích jsem sehnal pedály od Milotecu, takhle to vypadá, ještě mám objednánu opěrku levé nohy, ta zatím není na skladě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 ... jo a ještě by to k tomu chtělo ty "RS" koberečky......to by bylo moooc hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 není kam spěchat. Taky tu nejsem, od 4. do 18.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 zkusim se poptat po tech RS. kdyz by byly za nejakou rozumnou cenu, mam se ptat jestli by byly dvakrat? Pokud budou ty original RS ta bych mel taky zajem. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 hm, vypada to blbe kdybych se dovedel neco novyho, dam vedet. kazdopadne diky za fotku tech pedalu Milotec, ted jsem si 100% jistej, ze si radsi necham seriovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Pánové, co říkáte na tento chromový doplněk exteriéru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SieNo Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 tak mě tohle maskování a la Passat nic neříká... el Sí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 tak mě tohle maskování a la Passat nic neříká...el Sí. me taktez ne - radeji toto od milotecu + milotec mracitka - to je mooc libovy - oni to maj nafoceny na svetly barve - to tak nevynikne - pokud tohle nekdo mate na tmavsi pleti hodte sem pro inspiraci foto - moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Brumla - asi ťa sklamem, ale ani mne sa to nejako nepáči. Videl som to už na pár autách, ale na tmavej to vyzerá vyslovene divne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 me se to taky nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Pánové, co říkáte na tento chromový doplněk exteriéru? mě se to docela líbí, kolik to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.