Přejít na obsah

Podvozek Octavia II Facelift


SkylineGTR

Doporučené příspěvky

Zdravím, jsem tu nový, tak se nezlobte, jestli zakládám téma, které tu už někde je řešeno.

Konečně jsem nahodil letní kola (17") a jak se tak na to dívám, tak se mi zdá, že jsou stále dost velké fugy nad pneu. Jako by to mělo zvýšený podvozek. Pneu mám správného rozměru (225/45/17). Je to normální stav nebo je tam paket na špatné cesty? Poznám to?

PS: Auto je koupeno mírně ojeté.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bez obrázku se špatně odhaduje, co jsou "dost velké fugy nad pneu". V servisce máš kódy výbavy, podle toho poznáš, jestli máš podvozek standardní, sportovní, nebo packet pro špatné cesty. Ty kódy tu někde jsou popsané, z hlavy je nevím. BTW "fugy nad pneu" by měly být +/- stejné na všech předepsaných kolech...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Dobrý večer,hledal jsem tu něco o mém problému ale nic jsem tu takového nenašel a tak se nezlobte pokud jsem to přehlédl a budu se opakovat. Koupil jsem si 4 roky starou octavii ll, má najeto 158 000 km. Chtěl jsem se Vás optat a poprosit o váš názor.... když jedu a chytnu někde nějaké nerovnosti, mám pocit že mě začne plavat zadní náprava. Více to dělá v mírných zatáčkách a při větší rychlosti. Nevíte co by to mohlo být? Je to nepříjemný pocit. Kola jsem kontroloval, žádná vůle tam není cítit. Tlak v pneu je také jak má být.

Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem ty kódy hodil do toho programu na kódy. Vypadlo mi, že tam je standardní podvozek. Fugy jsou stejné vpředu i vzadu. A na můj vkus dost velké. Budu to muset pořešit. :palec2: Buď dám sportovní pružiny nebo komplet sportovní podvozek od Škody.

můžeš tam dát pružiny z RSa abuteš to mít dole,nemusíš dávat sportovní podvozek...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...