Přejít na obsah

rici 316

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení rici 316

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Je pravda že při mrazech to bylo více slyšet,takže ten problém bude asi stejný jako u Tebe. V sobotu bylo nádherně, teplo a bylo to slyšet o poznání méně. Zaměřím se na spodní silenblok převodovky....díky moc ....dám vědět.
  2. Dobrý den, nikde jsem nenašel podobný problém a tak jsem založil nové téma. Pokud jsem to přehlédl,moooc se omlouvám. Při zatočení doprava se mi při přidání a ubrání plynu ozývá divný zvuk,připadá mi to jak kdyby se něco pohybovalo,je to takovej gumovej zvuk. Nejdřív mě bylo řečeno že je to horní uložení....výměna. Pořád stejné. Potom to byl silenblok zadního ramene...výměna. Závada pořád stejná....vyměnil se i kloub a dělá to pořád. Opravdu už nevím co by to mohlo dělat Jediná věc co se už na levé straně neměnila je čep řízení a uložení stabilizátoru,ale tam není vůbec žádná vůle....napadá mě ještě silenblok motoru..mohl by to dělat ten? Jak jsem už psal, dělá to při zatočení doprava,ale na rovině. Ozve se to někdy i při zatočení na druhou stranu,ale to je třeba na kruháku a na nerovnosti, ale stále z levé strany. Není potřeba ani velká akcelerace,stačí mírně přidat a ubrat a mít zatočeno doprava a jak se to houpe tak to vydává ty zvuky....jsem bezradný. Moc děkuji za reakci a pomoc.
  3. Já měl to samé, vyměnil jsem páčku a je svatej klid!!
  4. E-box ...tak na něj je vše ok...všechny pojistky jsou ok.
  5. Dobrý večer, mám octavii ll 2.0 103Kw a nejde mi žhavení. Lépe řečeno nejde proud do řídícího relé...pojistky jsou vše ok!!! Do relé je připojen silný bílo-červený kábl a proud tam není!!!. Můžete mi někdo prosím poradit? Hledal jsem ho kam vede,ale ve svazkách se mi ztratil.... podle mě by tam měl být stálej proud...ale není tam. Připojil jsem na něj proud přímo od baterky a žhavení funguje,ale nevím jestli to tak může být.
  6. Dobrý večer, chtěl jsem se zeptat,mám také motor 2.0 103kw a když je motor teplý trvá to déle než neskočí. Ráno to chytne hned a po ohřátí to musí zatočit aspoň 5x. Nevíte co by to mohlo dělat? Děkuji za odpověď.
  7. Dobrý večer,hledal jsem tu něco o mém problému ale nic jsem tu takového nenašel a tak se nezlobte pokud jsem to přehlédl a budu se opakovat. Koupil jsem si 4 roky starou octavii ll, má najeto 158 000 km. Chtěl jsem se Vás optat a poprosit o váš názor.... když jedu a chytnu někde nějaké nerovnosti, mám pocit že mě začne plavat zadní náprava. Více to dělá v mírných zatáčkách a při větší rychlosti. Nevíte co by to mohlo být? Je to nepříjemný pocit. Kola jsem kontroloval, žádná vůle tam není cítit. Tlak v pneu je také jak má být. Předem děkuji.
  8. Dobrý večer,hledal jsem tu něco o mém problému ale nic jsem tu takového nenašel a tak se nezlobte pokud jsem to přehlédl a budu se opakovat. Koupil jsem si 4 roky starou octavii ll, má najeto 158 000 km. Chtěl jsem se Vás optat a poprosit o váš názor.... když jedu a chytnu někde nějaké nerovnosti, mám pocit že mě začne plavat zadní náprava. Více to dělá v mírných zatáčkách a při větší rychlosti. Nevíte co by to mohlo být? Je to nepříjemný pocit. Kola jsem kontroloval, žádná vůle tam není cítit. Tlak v pneu je také jak má být. Předem děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...