Přejít na obsah

Katalyzátor na TDI

xkali

Doporučené příspěvky

Zdravím potřebuju trochu té technické osvěty - v servisu mi řekli, že je orezlé výfukové potrubí o katalyzátoru - mám TDI 81kW - AHF motor - dodnes jsem žil v tom, že diesel má pouze filtr pevných částic (ten novější) - dále mi mechanik doporučil na výměnu pouze originál, že s druhovýrobou to ztrácí výkon - no cena 18 - 20 tis. je docela dost - jak z toho ven? Lze bez toho katu jezdit bez úhony motoru?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diesely mají samozřejmě normální katalyzátor (tedy jiný než benzíny). Filtry pevných částic se dávají u nových OCtavií zatím stále jenza přípatek tuším, u O1 v nabídce vůbec nebyly a dokoupit se tuším nedají.

Mám jeden kat na prodej, vlastně celý první díl - je to z auta které mělo najeto asi 70t, dával se tam komplet nerez Supersprint (takže se neměnil že by mu něco bylo, je naprosto v pohodě). Jen to prohodíš za ten svůj. Nechám za 500,-. V tuhle chvíli je bohužel pro tebe rezervován, po víkendu budu vědět jestli si ho ten člověk vezme nebo ne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...