Hensel Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 tady to je pěkné a co ten laufoš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 2. Březen 2007 Sdílet Vloženo 2. Březen 2007 koukni jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 Octavia II RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 RS klasika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 20. Duben 2007 Sdílet Vloženo 20. Duben 2007 (editace) A toto je moje od "Mildasa" Editováno: 20. Duben 2007, autor: topi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pickfick Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 nalezeno na netu...no nemaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 (editace) nalezeno na netu...no nemaly V tomto pripade,majitele jedine nakopak do pr.ele!!hruze ale clovek zase po case z neceho :smich: edit: citovanie s obrazkom Editováno: 2. Srpen 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 (editace) nalezeno na netu...no nemaly Lopata k LOPATĚ. Já bych to majiteli přidělal k řiti a povozil za tažným edit: citovanie s obrazkom Editováno: 2. Srpen 2008, autor: olisoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 nalezeno na netu...no nemaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Ou tak to je raketa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 chcem sa opytat kde sa da kupit http://yax.sweb.cz/images/octWRC01.jpg,len tam?vlastne asi kupit kridlo na miesto zadne svetlo ale neviem si vybrat medzi RS II/RSI a WRC,aby kridlo bol aj trochu aerodinanickejsie.zatial mam len do zadu predrzenu strechu. dakujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 31. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2008 zadne svetlo mam face,foto je virtual,ale predrzenu strechu mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 mysterx888- Dej tam RSII, RSI mám i já ale II se mně líbí víc. WRC už je moc veliký.máš krásnou barvu tak bych se víc držel elegance než nějakého jiného stylu. V některých případech platí že míň je vlastně víc. Ale to je jenom můj názor. Ahoj Honza OrOrO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 OrOrO to zase mas pravdu ja mam taky stylu ze decent nechcem az moc.WRC sa mi pacil lebo dobre to vypada ale je to asi uz moc take tuning na moje auto,a zbytocne tazke pre auto,RS I to je ako rezervou,a RS II mam niekto foto? alebo pozriem sa na forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 original RS + stříška....dle mého moc hezké (ale nějakou dobu jsem si na to zvykal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 sice už to tu bylo, ale přidám. Autostyl Janko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) OrOrO myslis toto co je na foto?za 1900Kč je dobra cena nie, uz lacnesie nebude co ?asi si to dam Editováno: 3. Srpen 2008, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 ahojte chcem sa opytat kridlo z octavia RS II na octavia I,kde sa dal kupit? za symbolicka cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 co znamena symbolicka cena? http://www.shop.skodaoctavia.cz/kridla.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 ahojte chcem sa opytat kridlo z octavia RS II na octavia I,kde sa dal kupit? za symbolicka cena. pokud chceš origo plastový, tak stojí cca 3200,-- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 mcsolle tak som myslil cca 2000.-kč nasil som http://yax.sweb.cz/ za 1600kč,http://www.shop.skodaoctavia.cz/kridla.htm za 1900kč su to rovnake kridlo z laminatu?Dakie palst bude asi lepsie co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 To máš uplně šumák jestli je z laminátu nebo z plastu. Nevidím jedinou výhodu v tom že bude křídlo z plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Mám taky laminátový,bo plastový styl OII na OI se nedělá,ale šumák to určitě není. Pro lakování je vhodnější plast,laminát pracuje a po nějakém čase není povrch jako po nastříkání. Homologace je věc druhá,to záleží na každém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 len laminat-1900.-kč a plast-3300.-kč.uz niekto kupil odtialto http://yax.sweb.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 cim lacnesie tim lepsie okrem http://www.shop.skodaoctavia.cz/kridla.htm za 1900kč este je nieco lacnesie?kridlo z octavia II RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.