Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

OrOrO myslis toto co je na foto?za 1900Kč je dobra cena nie, uz lacnesie nebude co ?asi si to dam :)

Ano to je přesně on. Ahoj.

• Autor

Čistě nezaujatě musím souhlasit tohle bude dobrá volba lol

.

Upraveno od mcsolle

Muj zadek

post-14812-1219606403_thumb.jpg

Myslím, že miss křídlo tu ještě nebylo tak sem hoďte fotky co všechno se dá na Octavii pověsit. A taky inspirace pro ostatní co na na křídlo chystají.

Já mám tohle malé křidélko:

moj zadok, ale chysta sa mu rekonstrukcia tak co chvila nove foto a je to trosku spinave,

post-22860-1220193274_thumb.jpg

když si koupím WRC na okuldu s tou lištou zakryje mi to ten zaoblený tvar kufru???

Pánové je tu někdo, kdo má křídélko i na combi?

mam taky mali dotaz neviem ci sa to tu riesilo a tak no mam octaviu 1 rv 1999 a rozhodujem sa ake dat zadne kridlo bude mi tam psaovat aj kridlo z RS2?

Ano,řešilo se to tu a kdyby jsi pohledal našel by si to.Orig křídlo z OII na OI nejde.Jde ale sehnat tvarově shodné v provedení dosedacích ploch na OI.

Koupíš ho třeba tady.

http://www.shop.skodaoctavia.cz/kridla.htm

mave1 toto je styl RS II. mikl tie kridlo ty to predavas?

post-19877-1220976785_thumb.jpg

diky moc viete no som tu novy tak sa pomaly ucim tak moc dik za radu

@mysterx888 neprodávám,proč myslíš?

mam taky maly dotaz chcem na moju octavku kupit zadne kridlo ako je uz zname ale sakris teraz ma tak napadlo co sa viac hodi na octaviu 1 kridlo z rs 1 alebo z rs 2?

mave1 kazdemu sa nieco ine paci,skus dat sem foto tvoje auto a tu vo forume ti urcite poradia.mne sa pacilo WRC ale som kupil RS II styl kvoli elegance auto aby nebol taky moc tuning pekne je aj kridlo z RS I je taky klasic.

no uz som objednal styl rs2

bude to pekne potom da foto sem.

• 2 týdny později...
Zdravím páni. Objednal som si RS krídlo a potrebujem poradit,ako ho uchytit.Je mi jasné že nejakým sil. lepidlom alebo tmelom (typ) ale použivate k tomu aj skrutky?Minule som to videl na jednej okte ale ten rozvrtaný kufor sa mi veľmi nepáčil.Dík

no to ja mam stejni problem snad to niekto vyriesi ja by tom tam iba uchytil nieakym tym lepidlom ale bojim sa ze pri 180ho stratim na dialnici a najdem ho niekomu v prednim skle

co ti maju vyriesit, ved uz si to nalepil ... nekupil si original, takze ani si nemal sancu to nasrobovat

aky je tam rozdiel -kridlo mne to vypada rovnake.

post-19877-1222707123_thumb.jpg

post-19877-1222707220_thumb.jpg

co ti maju vyriesit, ved uz si to nalepil ... nekupil si original, takze ani si nemal sancu to nasrobovat

ty si hrozny nechapak ja som to este nenalepil preto sa pytma o radu tak tu nebuc mudry ako ruske radio ty frantik

zle som pochopli co 'pytmas' .... 'ja by tom tam iba'

nauc sa pisat chlapec moj a potom mudruj !!! :fakac:

Upraveno od mcsolle

... a potom naucim sa aj ja lepsie citat

aky je tam rozdiel -kridlo mne to vypada rovnake.

Malý ale je, mrkni na obrázek obou křídel na O1 ze stejného pohledu....

post-4056-1223014127_thumb.jpg

aha tu je rozdiel zo zadu.tak len z boku vypada rovnake-z maly rozdiel. VitaP diky

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.