OrOrO Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 OrOrO myslis toto co je na foto?za 1900Kč je dobra cena nie, uz lacnesie nebude co ?asi si to dam Ano to je přesně on. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Čistě nezaujatě musím souhlasit tohle bude dobrá volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 (editace) . Editováno: 12. Září 2008, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w77 Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Muj zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia 1.9 tdi 152PS Vloženo 31. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2008 Myslím, že miss křídlo tu ještě nebylo tak sem hoďte fotky co všechno se dá na Octavii pověsit. A taky inspirace pro ostatní co na na křídlo chystají.Já mám tohle malé křidélko: moj zadok, ale chysta sa mu rekonstrukcia tak co chvila nove foto a je to trosku spinave, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 když si koupím WRC na okuldu s tou lištou zakryje mi to ten zaoblený tvar kufru??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Pánové je tu někdo, kdo má křídélko i na combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mave1 Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 mam taky mali dotaz neviem ci sa to tu riesilo a tak no mam octaviu 1 rv 1999 a rozhodujem sa ake dat zadne kridlo bude mi tam psaovat aj kridlo z RS2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Ano,řešilo se to tu a kdyby jsi pohledal našel by si to.Orig křídlo z OII na OI nejde.Jde ale sehnat tvarově shodné v provedení dosedacích ploch na OI. Koupíš ho třeba tady. http://www.shop.skodaoctavia.cz/kridla.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 mave1 toto je styl RS II. mikl tie kridlo ty to predavas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mave1 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 diky moc viete no som tu novy tak sa pomaly ucim tak moc dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 @mysterx888 neprodávám,proč myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 len tak som sa opytal,lebo teraz si idem kupit cez http://www.skodaoctavia.cz/opravy.htm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mave1 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 mam taky maly dotaz chcem na moju octavku kupit zadne kridlo ako je uz zname ale sakris teraz ma tak napadlo co sa viac hodi na octaviu 1 kridlo z rs 1 alebo z rs 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 mave1 kazdemu sa nieco ine paci,skus dat sem foto tvoje auto a tu vo forume ti urcite poradia.mne sa pacilo WRC ale som kupil RS II styl kvoli elegance auto aby nebol taky moc tuning pekne je aj kridlo z RS I je taky klasic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mave1 Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 no uz som objednal styl rs2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 13. Září 2008 Sdílet Vloženo 13. Září 2008 bude to pekne potom da foto sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mave1 Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Zdravím páni. Objednal som si RS krídlo a potrebujem poradit,ako ho uchytit.Je mi jasné že nejakým sil. lepidlom alebo tmelom (typ) ale použivate k tomu aj skrutky?Minule som to videl na jednej okte ale ten rozvrtaný kufor sa mi veľmi nepáčil.Dík no to ja mam stejni problem snad to niekto vyriesi ja by tom tam iba uchytil nieakym tym lepidlom ale bojim sa ze pri 180ho stratim na dialnici a najdem ho niekomu v prednim skle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 co ti maju vyriesit, ved uz si to nalepil ... nekupil si original, takze ani si nemal sancu to nasrobovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 aky je tam rozdiel -kridlo mne to vypada rovnake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mave1 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 co ti maju vyriesit, ved uz si to nalepil ... nekupil si original, takze ani si nemal sancu to nasrobovat ty si hrozny nechapak ja som to este nenalepil preto sa pytma o radu tak tu nebuc mudry ako ruske radio ty frantik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) zle som pochopli co 'pytmas' .... 'ja by tom tam iba' nauc sa pisat chlapec moj a potom mudruj !!! Editováno: 30. Září 2008, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 ... a potom naucim sa aj ja lepsie citat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 aky je tam rozdiel -kridlo mne to vypada rovnake. Malý ale je, mrkni na obrázek obou křídel na O1 ze stejného pohledu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 aha tu je rozdiel zo zadu.tak len z boku vypada rovnake-z maly rozdiel. VitaP diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.