acylpyrin Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 zdravim, zadne dvere mi po zavreti poriadne nedosadaju, z dialky to vyzera, ako keby boli otvorene, da sa to nejako dostelovat, aby isli o cca 1 cm nizsie ? ak ano tak kde sa to robi. vopred dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Panty hore a dolu a zamok s protikusom dovnutra a von. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 29. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 (editace) dik to bude stacit spodne ocko na zamku potiahnut dole, len ako na to, nemas niekde nahodou schemu ? Editováno: 29. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 29. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 toto som nasiel, ale nevyzera to, ze by sa s tym dalo posuvat hore dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Povolit vrchny pant+spodny pant na dverach a strieborne oko na C stlpiku a dvere ti padnu dole. Pozor na spari medzi dverami a karoseriou musia bit rovnomerne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 30. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 som to zle napisal, zadne dvere som myslel tie na kufry, tie by som potreboval dostat o 1cm nizsie, ked idem po nerovnostiach tak buchaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 Nabuduce napis ze 5. DVERE Na kufri mas dorazy ktore sa steluju abi ti kufor nebuchal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.