acylpyrin Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 zdravim, zadne dvere mi po zavreti poriadne nedosadaju, z dialky to vyzera, ako keby boli otvorene, da sa to nejako dostelovat, aby isli o cca 1 cm nizsie ? ak ano tak kde sa to robi. vopred dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Panty hore a dolu a zamok s protikusom dovnutra a von. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acylpyrin Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 (edited) dik to bude stacit spodne ocko na zamku potiahnut dole, len ako na to, nemas niekde nahodou schemu ? Edited March 29, 2011 by Luďa necituj předchozí příspěvky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acylpyrin Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 toto som nasiel, ale nevyzera to, ze by sa s tym dalo posuvat hore dole Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Povolit vrchny pant+spodny pant na dverach a strieborne oko na C stlpiku a dvere ti padnu dole. Pozor na spari medzi dverami a karoseriou musia bit rovnomerne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
acylpyrin Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 som to zle napisal, zadne dvere som myslel tie na kufry, tie by som potreboval dostat o 1cm nizsie, ked idem po nerovnostiach tak buchaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROCHY603 Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Nabuduce napis ze 5. DVERE Na kufri mas dorazy ktore sa steluju abi ti kufor nebuchal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts