Publikováno Březen 30, 201114 r zdravím všechny, vím, že to je již asi hodně omýlané téma, ale nikde jsem nenašel jednoznačné odpovědi na otázku. Uvažuju o pořízení vozu Fabia nebo Roomster s motorem 1,4 tdi (59 kw), na 1,9 tdi nejsou peníze. V tuto chvíli řeším výdrž motoru. Nyní se počet km pohybuje kolem 100-150 tis. Kolik tak cca činí nájezd na tomto motoru? Já s ním plánuju najezdit tak 200 tis, tak aby to vydržel Budu rád za jakékoliv podněty, postřehy. díky Pavel
Březen 30, 201114 r výdrž může být jak 500m, tak 500.000km. určitě víš jak to myslím. jelito odrovná motor během projížďky každopádně potenciál vydržet tento motor má. samozřejmě musíš počítat s tím, že něco možná budeš muset vyměnit - spojka, turbo, vstřiky. nejvíc to ovlivníš ale ty sám. jinak pokud by jsi trochu došetřil , tak 1.9 je přece o trochu lepší ... pořád ale lepší koupit ok 1.4, než ko 1.9 Upraveno Březen 30, 201114 r od boobika
Březen 31, 201114 r Zdravim,vlastnim fabii 1.4 TDI PD a vydrz je docela prekvapiva,kupoval jsem to kdyz to melo 73 000km a ted uz mam 180 000km, problemy zatim zadne, za tu dobu jsem udelal akorad predni kotouce a desticky a rozvody,a pak uz klasika filtry a olej. videl jsem pana,ktery to ma jako sluzebi,kdyz jsem videl ze ma najeto 420 000km,tak jsem to mu neveril,ale prej je to vse puvodni..... STACI SE O TO STARAT
Květen 28, 201114 r Zdravím vás, mám ve fabii motor 1.4 Tdi PD 59Kw a má najeto 220 tis a naprostá spokojenost, spotřeba stálá do 4,5 l , zátah motoru výbornej, do 300 tis motor určutě vydrží když se pravidelně mění náplně a filtry.
Červen 15, 201114 r Také zdravím a mám stejný názor, pokud dáš autu co potřebuje, tak ti vydrží. Já mám 1,9TDi a spokojenost. Kupoval jsem ho před 3 rokama a mělo 100tis. a teď mám 200tis. a ještě bych si ho rád nechal. Měnil jsem pouze věci na nápravě (viz. naše slavné silnice ), váha vzduchu(byla origo výměna ve 170tis.), rozvody a takový ty běžný věci, jinak v pohodě Snad jsem to tímto nezakřik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.