Pavlek Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 zdravím všechny, vím, že to je již asi hodně omýlané téma, ale nikde jsem nenašel jednoznačné odpovědi na otázku. Uvažuju o pořízení vozu Fabia nebo Roomster s motorem 1,4 tdi (59 kw), na 1,9 tdi nejsou peníze. V tuto chvíli řeším výdrž motoru. Nyní se počet km pohybuje kolem 100-150 tis. Kolik tak cca činí nájezd na tomto motoru? Já s ním plánuju najezdit tak 200 tis, tak aby to vydržel Budu rád za jakékoliv podněty, postřehy. díky Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 30. Březen 2011 Sdílet Vloženo 30. Březen 2011 (editace) výdrž může být jak 500m, tak 500.000km. určitě víš jak to myslím. jelito odrovná motor během projížďky každopádně potenciál vydržet tento motor má. samozřejmě musíš počítat s tím, že něco možná budeš muset vyměnit - spojka, turbo, vstřiky. nejvíc to ovlivníš ale ty sám. jinak pokud by jsi trochu došetřil , tak 1.9 je přece o trochu lepší ... pořád ale lepší koupit ok 1.4, než ko 1.9 Editováno: 30. Březen 2011, autor: boobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miras diego Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Zdravim,vlastnim fabii 1.4 TDI PD a vydrz je docela prekvapiva,kupoval jsem to kdyz to melo 73 000km a ted uz mam 180 000km, problemy zatim zadne, za tu dobu jsem udelal akorad predni kotouce a desticky a rozvody,a pak uz klasika filtry a olej. videl jsem pana,ktery to ma jako sluzebi,kdyz jsem videl ze ma najeto 420 000km,tak jsem to mu neveril,ale prej je to vse puvodni..... STACI SE O TO STARAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Zdravím vás, mám ve fabii motor 1.4 Tdi PD 59Kw a má najeto 220 tis a naprostá spokojenost, spotřeba stálá do 4,5 l , zátah motoru výbornej, do 300 tis motor určutě vydrží když se pravidelně mění náplně a filtry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 15. Červen 2011 Sdílet Vloženo 15. Červen 2011 Také zdravím a mám stejný názor, pokud dáš autu co potřebuje, tak ti vydrží. Já mám 1,9TDi a spokojenost. Kupoval jsem ho před 3 rokama a mělo 100tis. a teď mám 200tis. a ještě bych si ho rád nechal. Měnil jsem pouze věci na nápravě (viz. naše slavné silnice ), váha vzduchu(byla origo výměna ve 170tis.), rozvody a takový ty běžný věci, jinak v pohodě Snad jsem to tímto nezakřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.