ocellatus Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Zdravím, potřeboval bych se připíchnout na VAG, kvůli špatný inicializaci ve Fabie, svítí mi totiž pořád kontrolka AIRBAGU. Neodpojil jsem si baterku, před tím než jsem se vrtnul do palubky. Do ofiko servisu se mi moc nechce. Můžete mi někdo PLS pomoc jsem z Ústeckého kraje. Děkuji tel: 720 501 904 ("stačí sms zavolám zpět") Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Mohl Napis a vyresime to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocellatus Vloženo 9. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Už bych to potřeboval vyřešit, bohužel se teď jen málo kdy dostanu na INTERNET, takže kdybys my mohl PLS zavolat a domluvíme se. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_ocellatus Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Tak Martinoslav se mi ještě neozval :-( takže jestli máte možnost někdo jiný - kdo mě může napíchnout na VAG - tak to stále ještě platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Pisu ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.